Kb 4-nappal ezelott csinaltam haromfajta terhessegi tesztet is mindeggyikbe volt ketto, es mind pozitiv lett. Ma megint vettem eggy tesztet a legolcsobbat a tescoba, es ezis pozitiv lett. Ez mar bisztos hogy babat varok?
Szerintem most már bőven elég a tesztekből!Nyugodj meg és örülj a babának!Menj el orvoshoz, hogy ő is megerősítse!
Gratulálok!
30 hetes pocis
Most már hanyagold a teszteket..ahhoz drága, hogy még ötvenet megcsinálj és akkor sem hinnéd el.
Azért nincsenek terhességi tüneteid, mert vagy a szerencsésebbek közé tartozol,vagy csak a 7-8. hét körül fognak jelentkezni.
Jelentkezz be egy dokihoz..és ne vegyél több tesztet, mások is eltartják a tesztgyárokat!
Inkább spórolj helyette a következőkben fontos dolgokra.
Ne gondold, hogy olyan jó mindennap összehányni a wc -t és környékét!!!
Talán meg is úszod.
Gratulálok!! Ennyi teszt nem tévedhet!!! Nyugodj meg és élvezd ki! A tünetek meg jöhetnek még, hidd el! Nekem kb a 7. hét végén jelentkezett csak a hányás, hányinger, meg előtte egy héttel szédülés. De anyum mesélte, hogy neki még ennyi sem volt!
ha még nincs dokid, kezd el keresgélni! Én azt mondom, hogy kb 1 hét múlva menj csak, hogy lássa a doki a petezsákot. Neked jobb, ha már azt mondja, hogy mekkora a petezsák, és nem azt, hogy lehetséges, de nem látja még...
Na én is igy voltam mint te,igaz én csak két tesztet csinàltam,de akkor se hittem el!
Mostmàr elhiszem,mert rosszul vagyok a szagoktol,majd leszakad a derekam,fàj a mellem,meg sorolhatnàm,de te is fogod még ezt tapasztalni.
Elkezdheted a folsavat,meg az elevitet,ha nem tudsz ,még dokihoz menni!
Boldog babavàràst!
18 hetes kismama
Én nyolc különböző tesztet csináltam, végül az UH után hittem csak el, hogy igen...:-D Te is tuti az vagy, lassan irány a doki.
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!