5 napja késik a menszeszem, csináltam tesztet és negatív lett. Lehet hogy még nem mutatja ki? (legolcsóbbat vettem)
Előfordul hogy később volt az ovud akkor még korai terhesnek számítasz azért nem mutatja de lehet csak valami hormon baj miatt késik.
Csinálj még egy tesztet 2-3 nap mulva.Elvileg a nemvárt napján egy 10-es érzékenységűnek mutatnia kell!
szia!
nekem 3 napja késik 2 napja negatívat teszteltem de holnap reggel megint probálkozom! tényleg lehet késői terhesség kevés a hcg szinted és azért nem mutatja! tesztelj 3 nap mulva ha az vagy akkor már ki fogja bár hallottam olyat h még 10 nappal a késés után sem mutatta és volt baba!
sok sikert
Nekem a második terhességemnél később volt péé,ezért később is jelentkeztek a jelek (mellfeszülés volt az első)Mikor meg kellett volna jönnie semmi mást nem éreztem, csak ha hirtelen álltam fel v mozdultam meg belenyilalt a hasamaljába.Ezt a babát is elveztettük a 10-k héten.Sajnos műtöttek vele.Azóta 2 rendes menszim volt, pontosan 28 napra.Most meg 4 napja késik, semmit nem érzek, néha rosszul mozdulok belenyilal a hasamalja, de tegnap teszt negatív lett.Mondjuk ezt a tesztet nem ismerem és az sem volt feltüntetve rá, hogy milyen érzékenységű.Ha 1 hét múlva sem jön meg, csinálok még1t és elmegyek dokihoz.
Szurkolok Nektek és mindenkinek aki babát szeretne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!