Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal babaprojekten...

A párommal babaprojekten vagyunk, mar egy ideje probalkozunk de meg nem jott eddig ossze a baboca!?

Figyelt kérdés
26tol 30ig vagyok termékeny es 31 en es 1 en van az ovulaciom 13 tol 17eig egyutt voltunk( mivel kulfoldon dolgozik igy nem megoldhato) majd 17tol 20aig menstrualtam tehat 4 napos a ciklushosszom. majd most 25, 26, 27 együtt voltunk, ebbol 26, 27ke tegnap es tegnap elott termekeny tehat meg 3 napig tart a termékenység, viszont ma 27ke görcsös ,szuros erzest ereztem a hasamban mintha meg akarna jonni, dehat az meg odebb van a nyakam is faradekonyabb es a derekam is fajdogal! utalhat terhességre?

2013. okt. 27. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
HA jót akarsz, akkor felejtsd el ezeket a számítógépes kalkulátorokat, ezek csak egy programok!! És kezd el a TE testedre figyelni! Azt jó lenne kideríteni, hogy mikor van ténylegesen peteérésed! Nem a gép szerint, hanem a valóságban!! Vegyél ovulációs tesztet, és /vagy hőmérőzzél.
2013. okt. 28. 07:08
 12/13 A kérdező kommentje:
igen igen teljesen igazad van! Tegnap este megfordult a fejemben, miert is itt kerdezem meg miert nem az orvosomtol? Viszont volt ertelme itt megkerdeznem, mert tunderek vagytok akik valaszoltak nekem korrekt valasszal! A többi meg nem érdekel! De azert jo olvasni hogy mennyien segitokeszek vagytok, az idotoket konkretan ram szanjatok, es tenyleges valaszt kapok tolletek! Es megegyszer koszonom azoknak a felvilagositast es a segitseget akik a kerdessel kapcsolatban irtak nekem!
2013. okt. 28. 07:17
 13/13 A kérdező kommentje:
ja es elnezest ezt lefelejtettem, a homerozest es az ovulacio tesztet fogom hasznalni! Majd irok nektek mi van velem!
2013. okt. 28. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!