PCO-val teherebe esés?
Én a hármas kezelést kezdtem el: diéta, metformin, torna.
Sok volt a cisztám már, és nem is tudott már rendesen felnőni egy tüsző a petefészkemben, ezért nekem műtét is kellett egy év 3-as kezelés után. Laparoszkópiás volt, petefészek drilling. Utána a metformin adagomat megemeltük, és elkezdtünk egy Clostylbegites kezelést: 1 hóban szedtem, a következőben nem, és ebből lement a három ajánlott kör. (Tehát volt 6-7 hónap ez), és miután befejeztük, két hónappal megfogant a baba, még a Closty peteérlelős hatására. hozzátartozik még, hogy fogytam közel 10 kilót eddigre. A terhesség első napjaiban felírták az Utrogestánt és szedtem a 14 hétig azt is, és a metformint is.
2010 júliusban diagnosztizálták a PCOS-t, és 2012 januárban estem teherbe.
DE!!!! A második babu a döntést követő 3. ciklusban megfogant, metformin és Closty mellett, bár mostanra már semmi túlsúlyom nincs.
Hajrá!!!! Menni fog, előbb vagy később, de sikerülni fog, a lényeg, hogy jó kezekben legyél.
Háromszor lettem spontán terhes.
Az első méhen kívüli lett, két évig váratott magára. A kötelező pihenőidő után a második ciklusban megfogant a kisfiam. Most 6 hónapot váratott magára a baba jelentkezése. Annyi a gond, hogy mind a kétszer terhességi cukros lettem.
Szóval, nem lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!