Lehetséges a teherbe esés úgy, hogy a spermát fecskendővel juttatják a hüvelybe?
Ne értsétek félre, férfi vagyok, a legjobb barátom ebben a helyzetben van, a nő akivel évek óta együtt van, tegnap közölte vele, hogy terhes.
azért olyan lehetetlen a dolog, mert évek óta óvszerrel védekeznek és azt mondja lehetetlennek tartja, hogy így lett terhes, sőt az esetek 95%-ában gumival sem belé élvezett hanem a szájába.
azt mondta beugrott neki hogy az utobbi időben élvezés után a barátnője kiment rögtön a fürdőszobába, mondván megmosakszik.
Ma reggel pedig a szekrényben talált egy fecskendőt, amire az volt a válasz, hogy intim tisztitást szokott vele végezni.
Massal a nő biztosan nem volt, mert éjjel nappal együtt vannak, egy a munkahelyük is, egyszerre végeznek, együtt mennek haza, indulnak munkába.
Nem akarja letámadni ezzel a gyanusitgatassal mert ha nem igaz nagy botrány lenne, de vajon ez lehetséges?
Olvastam több kérdést is itt ahol pedzegették, de bizonyíték vagy tények hiányában tanacstalanok vagyunk.
Egyébként a barátom akart gyereket, csak még fél évet akart várni, a menyasszony pedig nagyon nem.
kb. 8 hetes terhes
Nrm ítélem el azokat akik így estek teherbe, csak szeretném a választ rá, ha van ilyen, irja le nyugodtan.
Igen lehetséges,DE a legocsmányabb dolog egy nőtől!!!
És sajnos sokan megteszik,hogy teherbe essenek,ha a pasi nem akar gyereket.
Akkor lehet hogy nem fog összejönni, mert a hölgy két napja vérzik és nem tudják mitől.
szájából a hüvelybe juttatni nem biztos hogy a legjobb megoldás volt, arra gondolok hogy lehet hogy beavatkozott a természet dolgába, és már most baja van a babának, ez lehetséges?
Vagy ennek semmi köze hozzá?
Mindig azt hallgattuk az iskolába hogy csak a legerősebb éri el célját de ha azt vesszük már elèrte, mert terhes lett.
okozhatott a gyereknek valamilyen gondot ezzel?
Nem tudom lehet sérült volt a spermium a természetellenes beavatkozastól?
Bár akkor a lombik is az?
Nem tudom hogy lehetne kiderìteni hogy tényleg ezt tette e.
Ötletek?
Màr 8 hetes terhes nem hiszem hogy attól vèrezne, ez is èrdekes hogy hetek óta nem akar szexelni mintha már régóta tudna a terhességről és nem akarna veszélyeztetni a gyereket.
vagy szexelni attól még lehetne?
2-ik vagyok.
szexelni lehet. miért ne lehetne??
kb 6 hónapos terhesség után nem szabad. de az orvos megmondja..
Bármikor lehet szexelni a terhesség alatt, ha valaki nem veszélyeztetett státuszú.
Nem, a spermát nem károsítja túlzottan a nyál, főleg nem a DNS-t.
A gumi sem 100%-os, ahogy más sem. Ezért nem kell olyannal szexelni, akitől az ember nem akar gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!