Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez utalhat terhességre vagy...

Ez utalhat terhességre vagy ne reménykedjek?!

Figyelt kérdés
Jövőhét keddre nem várom a menszeszem. Tegnapelőtt görcsöltem mint mikor meg jön . Minden hónapba mikor így görcsölök rá maximum fél napra megszokott jönni most viszont azóta se . Na meg alapból jövöhétre nem várom . Tesztelni még korán van szerintem , nem akarom elsietni .
2013. okt. 27. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak elég erős görcseim. Az volt a szokatlan,h görcsölt egy fél óráig, utána semmi. Állandóan rohangáltam a WC-re. És ez pár napig így ment a nem várt előtt. Aztán a nem várt első napján pozitív lett a teszt :). Persze minden ember más, mindenki mást érez, de nekem csak ekkor volt ilyen, legközelebb már fogom tudni,h mire "utal". Drukkolok Neked!!!
2013. okt. 27. 10:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Nálam is ez van. Épp dolgoztam ráadásul, mondom nagyon jó mert tampon sincs nálam mivel nem mostanra várom. Fél óránként néztem, hogy megjött-e már de nem. Viszont azóta nem görcsölök csak akkor aznap. Jajj remélem kistesó. :)
2013. okt. 27. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 29-én kellene megjönnie, nekem is az tünt fel20-àn, h elkezdtek görcseim lenni, nem múltak, aztàn 24-én pozitív lett dèlutàni pisiböl. Azota 4 erösebb pozi tesztem lett, es 25 -én volt egy picci halvàny barna pecsétem. Szòval reménykedhetsz! :)
2013. okt. 27. 11:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Jajj most nagyon reménykedek. Lányunk első próbálkozásra egy alkalomból összejött. Most viszont már 5 hónapja próbálkozunk.
2013. okt. 27. 11:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is 29-re nem várom. :)
2013. okt. 27. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Köszi! :) drukkolok!!
2013. okt. 27. 12:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Megjött ismét :( Kezdjük a 6. hónapot
2013. okt. 29. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Sok sikert kívánok! Babucival majd! :)
2013. okt. 29. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!