Mit gondoltok erről a görbéről? Szerintem nagyon kesze-kusza, nem? Minél több "görbeguru" véleményére lennék kiváncsi.
Előzmények:
Múlt héten influenzás voltam, nagyon beteg voltam.
Októberben azért jött meg 22. napra, mert az első inszememhez stimuláltak Merional injekciókkal, de sajnos lekéstem, mert idő előtt szétdurrant a tüsző. Javasolták a terminál együttlétet, de nem sikerült a baba.
Légszi segítsetek. Köszi. Ja és elvileg mára nem várnám.
a 23-ik napon volt a tüszőrepedésed.
Ha ma megjönne,akkor le menne a hőd és nem pedig felfelé.
6 napod van a nemvártig,és beágyazódáskor leeshet egy napra a hőd.
Sok sikert!
Nagyon esélyes vagy!Mikor tesztelsz?
Nekem sajnos ma -- lett.
Köszi, háááát........... egyenlőre még tuti nem, már annyit csalódtam, hogy csak na. Talán a 7vége felé, csütörtök, péntek.
Neked görbe?
Szia!
Szerintem a betegség miatt kitolódott az ovulációd a 30. nap környékére, aszerint egyelőre jól alakulnak a dolgok (együttlét is jókor), de tesztelni még korai lenne, mert az út a beágyazódásig 7-12 nap, HCG meg csak onnantól kezd termelődni, szóval türelem, és ha nem jön meg, én 4-5 nap múlva tesztelnék.
Szorítok! (egy görbeguru :o)
Ma vagy a 12. dpo-n!!!
A helyedben csüt. reggel tesztelnék egy pozit:))
Esélyes nagyon!!!
(egy másik guru)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!