Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt 1nappal one...

Nemvárt előtt 1nappal one stepnek már mutatnia kéne ha van baba? És kinek elkeserítőbb a hónapos csalódások?

Figyelt kérdés
Holnap-szombatra nemvárom igazán:(..de a mai reggeli tesztem is negativ:( elkeseredtem lassan6hónapja vagyunk ujra a baba dolgon és semmi,minden hónap csalódás..hiába mondják hogy ne gondoljak rá,azért ez nemolyan amire nemlehet nemgondolni ha az ember IGAZÁN szeretné:/ szerintem.Főleg ha lett volna már gyerkőce csak elvesztette:(!Persze valahol bizok benne hogy sikerül de valahol már nem..első 3hónapra sikerült,és azt is szerettem volna!Kiprobáltam ezt a"jósteszt"dolgot reggeli elsőből,mára már erősödött,de nemigen hiszek neki.Hiszen a terhességin meg semmi.Émelygések -hasszurkák néha puffadás és gyomorégés szerűim vannak!Persze ezeket se akarom már inkább hangooztatni..csak sűrűn voltunk1ütt ebben a hónapban így mégrosszabb lenne a csalódás..na meg az hogy most novemberben szültem volna ha nem ment volna el a kincsem:(..
2013. okt. 24. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
még ne add fel, tesztelj inkább később, pl. vasárnap, ha szombatig nem jön meg.
2013. okt. 24. 14:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi elsőnél 3nap késés után tudtam tesztelni és akkor halványka2csikos volt.De akkor nemgondoltam volna hogy azvagyok,csak néha néha a rosszuullétekből utaltam rá de aztán ottis sokszor elkiabáltam..és semmi nemlett..de az ugye3hó alatt sikerült..csak kár hogy nem maradt velünk.És azthiszem 25ös erősségüm van itthon...nemtudom azért boldog lennék ha halvány de 2csikos lenne:/:(
2013. okt. 24. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
elhiszem, de hidd el, hogy még lehet, hogy összejött!! tudom, hogy ilyenkor nehéz, de TÜRELEM!! :)
2013. okt. 24. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!