Volt így valaki? Szerintetek baba? Vagy csak szimplán késik?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy uncsi...de már több éve próbálkozunk, ezért nem hiszem, de hátha adtok egy kis reménysugarat.
A tüneteim, 2 napja késik, állandóan pisilnem kell, a (felfázás kizárva)és a mellem be van durranva.
Viszont semmilyen undorom vagy émelygésem nincs. Az pedig majdnem mindenkinél van, ha terhes, nem? A kávét simán meg tudom inni.
Tapasztalt valaki ilyet és babás volt?
2013. okt. 24. 08:28
1/6 anonim válasza:
Nekem is be volt durranva a mellem, és késett. Viszont undorom nem volt. Aztán teszt, és pozi lett. Azóta már 4 éves a drágám.
Próbáld nem beleélni magad, és úgy Tesztelj!
2/6 A kérdező kommentje:
Még valami: Folyamatosan mindjárt megjön érzésem van, de sehol semmi. A derékfájás ilyenkor normális?
2013. okt. 24. 08:38
3/6 anonim válasza:
Nekem a nemvárt után még vagy egy hónapig mindjárt megjön érzésem volt, émelygés, undor pedig a nemvárt után két héttel jött. Addig el sem hittem igazán. Normális a derékfájás. Ha már két napja késik, tesztelhetsz, de még ne nagyon éld bele magad. Nekünk 3. hónapban meglett, mégis emlékszem hogy sírtam akkor, amikor késett egy napot, és mégis megjött.
4/6 A kérdező kommentje:
Azért nem értem, mert most volt az első hónap, hogy nem görcsöltem rajta, nem is érdekelt már és belefáradtam, nem figyeltem a peteérésre, azt sem tudom mikor volt...csak már annyi negatív tesztet láttam, hogy tudom ez is az lesz, csak szórakozik...
2013. okt. 24. 08:58
5/6 anonim válasza:
majd írj hogy sikerült-e, mert kiváncsi vagyok.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Nega. :(
2013. okt. 24. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!