Nincs peteérésem?
Figyelt kérdés
Ez a múlt havi hőgörbém:
Itt volt,de itt is csak a 17. napon.
Ez pedig a mostani:
Ma vagyok a 20. napon,és nem megy fel a hőm.27-28 napos ciklusaim vannak.
Szerintetek?
2013. okt. 24. 11:22
1/5 anonim válasza:
Hát sajnos esélyes hogy nincs, két vérvételből megmondja pontosan a nődoki, és azonnal tudja kezelni is.
2/5 A kérdező kommentje:
A múlt hónapban voltam vérvételen,minden eredményem rendben volt,ami látszik az akkori hőgörbémen...
Vagy csak nem tudott megrepedni?Mert a hőm szépen leesett csak nem emelkedett,ez nem a tüszőrepedés hiányára utal?
2013. okt. 24. 11:46
3/5 anonim válasza:
Ha a tüsző nem reped meg, akkor nem lesz sárgatest, ami progeszteront termeljen, ami megemeli a hődet, tehát valószínűleg volt peteérésed az előző hónapban. Szerintem várj még, ha megjött, és akkor mutatod a görbédet, okosabbak leszünk.
4/5 anonim válasza:
Lehet most később lesz peteérésed, ez a hónap még nem kuka. Nekem most a 21. napon volt :|
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki nekem is 21. napon volt,emelkedett a hőm.
Hogyan lehetne előrébb hoznom a peteérésem?
Próbáltam a cickafark+palástfű teát,de a cickafarktól nem akart elmúlni a menzeszem,és nagyon erős volt tőle... :-/
2013. okt. 25. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!