Ha nem mutatott páfrányosat a Pg53 ovulációs mikroszkóp, akkor nincs is peteérésem?
Figyelt kérdés
Volt már olyan,h.valakinek nem mutatta a peteérést?2013. júl. 29. 06:03
2/3 anonim válasza:
A Pg53csupán egy "játékszer". Ha komolyan akarod venni, akkor inkább ovulációs tesztet használj.
Nekem is van, és párhuzamosan használtam anno az ovutesztel együtt. Nos amikor az ovutesztem totál erős pozitív volt a mikroszkópba csak ilyen hébe-hóba páfrányok voltak, inkább csak pöttyös volt, de volt hogy semmi páfrány nem volt. Sőt a PG a ciklus más napjain, pl mensi előtt is volt már páfrányos. :) Én az ovutesztnek hittem, és be is jött :):)
Egyébként hogy csinálod, honnan veszed a mintát? Nyálból nehezebb, mert előtte vagy 1órát nem szabad enni-inni, rágózni semmit, és úgy tenni a lapocskára. Hüvelyváladékból könyebb.
Van aki ezzel nézi, és mutat páfrányokat.
3/3 anonim válasza:
nekem 2 hetente mutatta pedig egyáltalán nem is volt peteérésem 9 hónapig. Akkor abba is hagytam ennek a remek kis játéknak a nézegetésést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!