Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből ugye nem lessz baba?

Ebből ugye nem lessz baba?

Figyelt kérdés

A ciklusaim 30naposak,most 6.-àn jött meg,ma szeretkeztünk a párommal,ès nem vèdekeztünk :( akkor a pillanat hevèben azt mondtam hogy nyugodttan élvezzen el,de most tiszta para vagyok,17nap telt el azota..

Van egy 18hós kislányunk ès èn nagyon nem szeretnék mèg babát!

Jogos a lecseszèsetek..èn is legszivesebben felpofoznám magam :(

2013. okt. 22. 23:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
tesztelj majd, ha esedékes
2013. okt. 22. 23:40
 2/14 A kérdező kommentje:

Het remèlem erre nem kerül sor!

De lehet kicsit furán fogalmaztam...szóval a menstruàlcio óta telt el 17nap,tehàt már volt peteèrès,ugye?!

2013. okt. 22. 23:51
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem akarok neked hülyeséget mondani, de talán már kimutatná halványan a teszt, persze nem minden esetben, nekem kimutatta 3 teszt is elég korán. de ha csinálsz a napokban egy negatívat, nem 100% hogy nem vagy terhes.
2013. okt. 23. 00:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Háát, elég veszélyesen élsz. Már volt elvileg pé, de 1-2 nap eltérés nem lenne olyan meglepő. Ha tényleg mindig 30 napos a ciklusod, akkor Elvileg már nem eshetsz teherbe, de azért ez nem kicsit hazardírozás. (Mondjuk én még a havim előtt/után 1-2 nappal se merném megkockáztatni, de ez én vagyok.)
2013. okt. 23. 00:22
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi,igen nekem is!

De azt hiszem nem jo a megfogalmazásom..tehàt,okt 6.-àn jött meg,30naposak a ciklusaim,amióta megjött 17nap telt el,tehát 13nap van hàtra a mensiig,ma szexeltünk ès nem vèdekeztünk,ès most nagyon fèlek hogy nehogy terhes legyek,mert nem tudom hogy volt-e már peteérésem... :-(

2013. okt. 23. 00:26
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszi kedves utolsó!

Ez nem jellemzô rám..csak most megtörtènt,de kis tulzással most aztonnal abortuszt csinálnék magamon.. :-D

Nem tudom mi lessz ebből,lehet beszélek a nőgyógyászommal..de ha terhes lettem,termèszetesen megtartjuk.

2013. okt. 23. 00:29
 7/14 anonim ***** válasza:

#2 szex napján mégis milyen terhességet mutatna ki bármelyik teszt?

kérdező, a ciklusod bármely napján van esélyed teherbeesésre, az esélyek persze nem egyformák

2013. okt. 23. 01:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha 30 naposak a ciklusaid, akkor a ciklusod 15. napján várható a peteérésed (persze lehet 1-2 nappal előbb, vagy később, illetve lehet rendkívüli peteérésed is pl.orgazmus hatására). Ha 6-án jött meg, akkor a 15. napod október 21-ére esik...szerintem nem kis esélyed van a teherbe esésre. Ha nagyon nem szeretnétek babát, akkor még most (szóval minél hamarabb) menj a legközelebbi kórházba, ahol az ügyeletessel íratsz fel 72 órás tablettát. Ha úgy vagy vele, ha lesz lesz, ha nem nem, akkor várj és csinálj később egy tesztet november 5-e után.
2013. okt. 23. 02:14
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani, de én is peteérés után 3 nappal estem teherbe, 29 napos ciklusnál...

Tényleg amit tehetsz, az a 72 órás tabi, hisz tudod milyenek a babák, akkor jönnek mikor nem számítanak rá :)

2013. okt. 23. 05:48
 10/14 A kérdező kommentje:

Ahjjj..nee!

Igen,ugy gondolom nem nagyon van más választásom!

Annyira nem tudom elképzeli 2gyerekkel a minden napjaimat,nem akarom a lányomtol elvenni azt hogy csak rá figyelek,vele foglalkozom.

Szivem szerint 2évet még legalább várnèk!

De egyèbként nincsen semmilyen folyásom,tegnap sem volt ez a nyàkos szerű ami peteérésnél szokott,igy is lehetséges a teherbe esés?

2013. okt. 23. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!