Ebből ugye nem lessz baba?
A ciklusaim 30naposak,most 6.-àn jött meg,ma szeretkeztünk a párommal,ès nem vèdekeztünk :( akkor a pillanat hevèben azt mondtam hogy nyugodttan élvezzen el,de most tiszta para vagyok,17nap telt el azota..
Van egy 18hós kislányunk ès èn nagyon nem szeretnék mèg babát!
Jogos a lecseszèsetek..èn is legszivesebben felpofoznám magam :(
Het remèlem erre nem kerül sor!
De lehet kicsit furán fogalmaztam...szóval a menstruàlcio óta telt el 17nap,tehàt már volt peteèrès,ugye?!
Köszi,igen nekem is!
De azt hiszem nem jo a megfogalmazásom..tehàt,okt 6.-àn jött meg,30naposak a ciklusaim,amióta megjött 17nap telt el,tehát 13nap van hàtra a mensiig,ma szexeltünk ès nem vèdekeztünk,ès most nagyon fèlek hogy nehogy terhes legyek,mert nem tudom hogy volt-e már peteérésem... :-(
Köszi kedves utolsó!
Ez nem jellemzô rám..csak most megtörtènt,de kis tulzással most aztonnal abortuszt csinálnék magamon.. :-D
Nem tudom mi lessz ebből,lehet beszélek a nőgyógyászommal..de ha terhes lettem,termèszetesen megtartjuk.
#2 szex napján mégis milyen terhességet mutatna ki bármelyik teszt?
kérdező, a ciklusod bármely napján van esélyed teherbeesésre, az esélyek persze nem egyformák
Nem akarlak elszomorítani, de én is peteérés után 3 nappal estem teherbe, 29 napos ciklusnál...
Tényleg amit tehetsz, az a 72 órás tabi, hisz tudod milyenek a babák, akkor jönnek mikor nem számítanak rá :)
Ahjjj..nee!
Igen,ugy gondolom nem nagyon van más választásom!
Annyira nem tudom elképzeli 2gyerekkel a minden napjaimat,nem akarom a lányomtol elvenni azt hogy csak rá figyelek,vele foglalkozom.
Szivem szerint 2évet még legalább várnèk!
De egyèbként nincsen semmilyen folyásom,tegnap sem volt ez a nyàkos szerű ami peteérésnél szokott,igy is lehetséges a teherbe esés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!