Lányok Mikor már tervben van a baba és láttok valami olyat hogy olcsó és gondoljátok hogy jó lessz a babának és később nem lessz rá alkalom hogy olyat vegyél akkor azt a dolgot megveszitek? Gondolok itt bármire.
Nem....ha tudom, hogy később esetleg nem kapok ilyet akkor sem.
Persze nem vagyunk egyformák,biztos van aki megveszi:)
Én már a tervezgetés időszakában rengeteg ruhát vettem nagyon olcsón a teszveszen,egy jó pár hónapig biztosan elég lesz.Van kisfiúnak és kislánynak való is.Legfeljebb ami nem kell majd én is eladom.
Most várjuk a picit:)
Olyan jó volt tervzegetni,mikor megérkeztek a ruhák,rakosgattam,elővettem őket,szóval szerintem nem hülyeség.
Én nem vettem, de ettől nem hülyeség. Én nem vagyok babonás. Sőt én úgy gondolom hogy ez a pozitív gondolkodás inkább segít majd a gyermekáldásban. Legalábbis én hiszek a gondolat teremtőerejében (secret-titok c. film!). Nekem eddig mindig bejött!!! Olyan a férjem külsőleg-belsőleg, mint amilyet előtte elképzeltem és sokat gondoltam, és a lányom is olyan lett! Persze sokszor elmondtam míg a pocakban volt!
Szóval szerintem nem hülyeség.
Én sok mindent vettem. Főleg ruhákat. Voltak nagyon jó akciós holmik, igaz, hogy 6 hónapos babára valók (68as méret), de én már megvettem a 30. hét környékén. Most 3 hónapos a fiam, 62es rucikat hord.
Meg már megvettük a kiságyat a 16. hét környékén, a babakocsit a 18. héten, a hordozót a 24. héten. A teszveszen vásároltam, nagyon jó áron volt, vétek lett volna otthagyni.
Ilyen nincs. Akciós dolgok mindig vannak.
Én a 27.hétig nem vettem semmit, eszembe se jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!