Tudja esetleg valaki, hogy Dr. Bálint Sándor (Bp. XI. kerület) nőgyógyásznak mennyi a tarifája?
Figyelt kérdés
Nem találom a honlapján sehol. (golyafeszek.hu)2013. okt. 22. 19:30
1/5 anonim válasza:
10-12 ezret kér, attól függően, hogy mit szeretnél. Egyébként a legjobb :) imádom! (Kár, hogy szülést már nem vállal.)
2/5 A kérdező kommentje:
De jó, hogy válaszoltál! Tudnál róla többet is írni? Lehet vele beszélgetni, elmondani,h mi a gond vagy nem beszédes?Milyen ember? Most megyek hozzá először, eddig egy dokinőhöz jártam és szültem 2x. Vele mindig kb. 3 mondat volt a köszönést is beleértve. Mennyire alapos ha vizsgálatot kérek?
2013. okt. 22. 20:13
3/5 anonim válasza:
Nagyon kedves, mindent meg lehet beszélni vele és bőségesen informál mindenről, ami csak érdekel és amit ő fontosnak tart, az embert is nézi úgy egészben, nem csak a húsdarabot, nagyon szimpatikus, alapos és szakmailag is nagyon ott van, látszik, hogy tapasztalt és nagyon megnyugtató ember. Nem sajnálja az időt a pácienstől, szuper-ügyesen vizsgál. Viszont mivel nem sajnálja az időt a betegre előfordul kisebb-nagyobb csúszás a rendelésnél. Érdemes kicsit több időt rászánni, vagy délután menni mikor már nem kell utána sietned. Remélem neked is olyan jó tapasztalatod lesz vele, mint nekem!
4/5 A kérdező kommentje:
Szuper amiket írsz! :-) Azon izgultam, hogy ne legyen olyan mint az előző orvosom, aki 3 évig nem vizsgált ki rendesen, pedig kérleltem sokat és voltam nála sokat, hogy jöjjön a kistesó.Aztán kiderült, h csak egy általános hormonvizsgálat kellett volna. Nehéz volt az a 3 év bizonytalan várakozás, frusztráltság. Most ezt nem szeretném ha megismétlődne. Mennyi kb. a csúszás? Csak azért kérdezem, mert délután 5 re megyek hozzá a két gyerekkel és majd vmikor odaérne a férjem is,h vigyázzon a fiúkra. Köszi a válaszokat!
2013. okt. 22. 21:37
5/5 anonim válasza:
A csúszás teljesen kiszámíthatatlan, van, hogy semmi és van, hogy 1 óra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!