Ajánlanátok nekem egy megbízható nőgyógyászt a 18. kerület környékéről? Az sem baj, ha magán.
Meddőség kezelésére kellene, mert nem jön a baba.
Köszönöm
Mindenképpen a Dél pestiben kutakodj,ott akarsz szülni,nem?
Rengeteg szülész van,mint Zeitler,Séra,de én egyiket sem szeretem.
Igazából egy olyan megbízható orvost keresek, aki segít nekem, hogy teherbe tudjak esni, és természetesen majd nála szeretnék szülni.
A Sérához jártam eddig, de nem nagyon voltam vele megelégedve, ezért váltanék valaki olyanra aki tényleg törődik a betegeivel....
Hát voltak furcsa dolgai....
Egyszer sokat késett a mensim, és megvizsgált. Azt mondta, hogy baba van a dologban, minden jel arra utal...stb. Aztán estére meg megjött:S Jó nagy csalódás volt....
Tavaly meg mikor csinálta a rákszűrést, mondta, hogy 3 hét múlva lesz meg az eredmény. Visszamentem hozzá pontosan 3 hét múlva-erre így gúnyosan megjegyezte, hogy miért kell nekem ennyire sűrgősen a rákszűrésem eredménye?!-csak nem a rendőröknek kell? Nem tudom mire akart ezzel célozni, de akkor nagyon furcsán néztem rá:S:S
Meg már több mint 1 éve nem jön a baba, és csak annyit mondott, hogy próbálkozni próbálkozni....vártam tőle egy alaposabb vizsgálatot, de nem kaptam meg:((
Valahogy mindig azt éreztem, hogy lerázott.... 5 percnél tovább nagyon ritkán voltam bent nála....
De ez csak az én véleményem, valaki meg nagyon meg van vele elégedve, amit tiszteletben tartok.
De nekem nem jött be:S
értem.
én nem nagyon ismerek ott dokikat, nem tudok segíteni, de van egy honlap nem tudom ismered -e www.babatakarok.hu
és kifejezetten ajánlom az aviva tornát.
Ki nem állhatom,ha valaki úgy kezdi a mondatot,hogy "értem"...
Én meg a Zeitlerhez jártam,de utoljára nagyon undok volt,de nem csak velem,úgyhogy végleg elpártoltam...a többsége sajnos bunkó,a Séránál meg egyszerűen nem szülnék én sem.Ha a Délpestiben szülnék,tuti válogatnék,de én a Bajcsyban fogok.
már miért ne lehetne azzal kezdeni a mondatot, hogy értem? volt egy társalgás közöttünk ne szólj bele.
amúgy a zeitler egy tuskó bunkó, undorító viselkedéssel.
ja és elfelejtettem mondani, hogy a délpestiben eleve én sem szülnék.
Köszönöm, hogy segítetek:)
A Bajcsyról én is jókat hallottam. Ott melyik orvost ajánlanátok? mert akkor lehet, hogy oda megyek kivizsgálásra.
Szia, ki lett végül is a dokid, megkérdezhetem?
Remélem, azóta a Baba is összejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!