Melyik orvost ajánlanátok a xv. Kerületi sztk-ból? Vagy éppen kit nem?
Most szeretnék nőgyógyászt váltani, eddig a 9. kerületbe jártam, de fogalmazzunk úgy, hogy nem túl kedvesek az ott dolgozók (a betegfelvételtől a liftes néniig, senki, már a harmadik eset amikor úgy lehúzták a kedvem), ráadásul messze is van.
A saját kerületemben a rendelővel kapcsolatban csak pozitív élményeim vannak, ezért szeretnék átjönni, de senkit nem ismerek, aki ide járna, így nem tudom melyik dokit válasszam. Csak a férfi orvosok érdekelnek(a nőkben nem bízom)
Általánosságban nem lenne lényeg mert csak évi 4-szer látna, de 1 éven belül tervezzük a gyerekvállalást, nem szeretnék mégegyszer váltani,így olyan dokit keresek, akihez kismamaként is szívesen járnék, ami ugye gyakrabban van mint 4 és nem csak a rákszűréskor vizsgálna :) (magánrendelőbe pedig nem szeretnék).
Ezért írtam ebbe a témába, mert az ilyen irányú tapasztalatok érdekelnek főleg. Mind negatív, mind pozitív.
előre is köszönöm a válaszokat
Köszönöm a választ..
Szempont lenne a terhesgondozás is, ezért írtam ebbe a kategóriába. Nem szeretnék mégegyszer váltani, és 1-2 éven belül aktuális.
A múlt héten Zsolnai doktornál voltam, egyelőre még csak fog. gátlót íratni, mivel semmi panaszom nem volt és volt bevált tablettám, nem vizsgált, de alaposan kikérdezett, hogy minden vizsgálatom megvolt-e, meg mikor volt. Szimpatikusnak tűnik. Amikor kiírtam a kérdést senki nem válaszolt, reméltem, hogy kapok valami támpontot. Ezek szerint talán nem döntöttem rosszul.
(Arra hogy az apa bejöjjön nem rábeszélhető?:P)
Ettől tuti kiborulnék.
Annyit hallani ilyenről. Szerintem ha valaki nem akarja megtartani az mindenképpen szól. Miért kell ezt sugallni, hogy ez a normális?
Gondolom a párom majd szeretne bejönni, ezért kérdezem. Ha csak fogamzásgátlóért mentem akkor is elkisért ha volt rá ideje (persze nem jött be velem:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!