Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik orvost ajánlanátok a...

Melyik orvost ajánlanátok a xv. Kerületi sztk-ból? Vagy éppen kit nem?

Figyelt kérdés

Most szeretnék nőgyógyászt váltani, eddig a 9. kerületbe jártam, de fogalmazzunk úgy, hogy nem túl kedvesek az ott dolgozók (a betegfelvételtől a liftes néniig, senki, már a harmadik eset amikor úgy lehúzták a kedvem), ráadásul messze is van.

A saját kerületemben a rendelővel kapcsolatban csak pozitív élményeim vannak, ezért szeretnék átjönni, de senkit nem ismerek, aki ide járna, így nem tudom melyik dokit válasszam. Csak a férfi orvosok érdekelnek(a nőkben nem bízom)

Általánosságban nem lenne lényeg mert csak évi 4-szer látna, de 1 éven belül tervezzük a gyerekvállalást, nem szeretnék mégegyszer váltani,így olyan dokit keresek, akihez kismamaként is szívesen járnék, ami ugye gyakrabban van mint 4 és nem csak a rákszűréskor vizsgálna :) (magánrendelőbe pedig nem szeretnék).

Ezért írtam ebbe a témába, mert az ilyen irányú tapasztalatok érdekelnek főleg. Mind negatív, mind pozitív.

előre is köszönöm a válaszokat

2012. márc. 29. 09:27
 1/4 Babeli Zurzavar ***** válasza:
terhes gondozason eddig egyszer voltam Zsolnainal, a regi vagasu dokik koze sorolnam, tartozkodo, parom nrm johetett be, de mondjuk hogy alapos. tegnap betevedtem vervetel eredmeny kiadasra Sziklaihoz... na Ot nem ajanlom, fogalmam sincs hany eves lehet, de nem hiszem.hogy az 1900as evekben szerezte a diplomajat, azon kivul lekezelo volt!Anyum sima nogyogyaszati ellatasra dr Domjannal.volt, Ot nagyon ajanlja, viszont ha jol neztem, nala nincs terhes gondozas, ha ez szempont dontesedben!
2013. febr. 27. 10:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ..

Szempont lenne a terhesgondozás is, ezért írtam ebbe a kategóriába. Nem szeretnék mégegyszer váltani, és 1-2 éven belül aktuális.

A múlt héten Zsolnai doktornál voltam, egyelőre még csak fog. gátlót íratni, mivel semmi panaszom nem volt és volt bevált tablettám, nem vizsgált, de alaposan kikérdezett, hogy minden vizsgálatom megvolt-e, meg mikor volt. Szimpatikusnak tűnik. Amikor kiírtam a kérdést senki nem válaszolt, reméltem, hogy kapok valami támpontot. Ezek szerint talán nem döntöttem rosszul.

(Arra hogy az apa bejöjjön nem rábeszélhető?:P)

2013. febr. 27. 16:53
 3/4 Babeli Zurzavar ***** válasza:
apa kerdesben nem hiszem,hogy meggyozheto, de lehet azert volt hajthatatlan mert terhesseg megallapitasra mentem es kb 20szor kerdezte meg, hogy biztos meg akarom e tartani... van mar egy 10honapos fiunk, szerintem azt hitte nem gondolom komolyan a 2 picit!:-)
2013. febr. 28. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Ettől tuti kiborulnék.

Annyit hallani ilyenről. Szerintem ha valaki nem akarja megtartani az mindenképpen szól. Miért kell ezt sugallni, hogy ez a normális?

Gondolom a párom majd szeretne bejönni, ezért kérdezem. Ha csak fogamzásgátlóért mentem akkor is elkisért ha volt rá ideje (persze nem jött be velem:P)

2013. márc. 2. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!