Ha a Norcoluttól nem jön meg lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 07:30
1/2 anonim válasza:
nem valószinü de csinálj tezstet és kiderül. eleve addig nem lett volna szabad elkezdeni szedni amig nem bizonyosodsz meg rúla hogy nincs terhesség. Menj el egy endokrinológiai kivizsgálásra, mert a norcolut csak egyszer meghozza (ha meghozza) de a kiváltó okot nem kezeli igy utána ughyanugy nem fog megjönni ha valami hormonális problémád van.
2/2 anonim válasza:
Nekem sem hozta meg a menszeszemet, ezért jóval nagyobb adagban és hosszabb ideig kellett szednem, akkor már hatott. Egyébként nekem endokrinológián írták fel, hogy tudjanak nézni 3. és 21. napi hormonsort. De a legegyszerűbb, ha csinálsz tesztet, abból egyértelműen kiderül, hogy terhes vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!