Szoptatok úgyhogy Azalia-t szedek, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
minden nap 10:15-kor szoktam bevenni de tegnap elfelejtettem és este 6-óra fele vettem be, de 22:00fele pedig együtt voltunk a párommal, lehetek terhes? Mert nem kéne még egy baba most hiszen a kicsi is csak 2 hónapos múlt!2013. okt. 21. 10:56
1/2 Je Veux válasza:
Hát, amit szoptatás alatt írnak fel gyógyszereket, azokat óramű pontossággal kell beszedni, és még így is rizikós. Legalábbis nekem az orvosom ezt mondta mikor ilyet akart felírni..
Igazából semmit se tehetsz, 72 órásat úgysem vehetsz be, maximum imádkozol, hogy ne legyen baba, legközelebb pedig pontosan veszed be.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 21. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!