Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm ha....

Lehet terhes a barátnőm ha. (lent)?!

Figyelt kérdés

Oralisan szexeltünk mikor éreztem hogy nem bírok tovább, kijött, egy pár csepp ráfolyt a kezemre, letöröltem zsepivel, utána pedig megmostam a kezem ilyen kézi fertőtlenítővel..aztán kb 10 perc múlva oda nyúltam neki de nem is nyúltam be csak ott volt a kezem a közelébe..ezt igazából én is tudom hogy nem de inkább leírtam

A másik esetben megint kijött, szépen letoroltem a kezemről, aztan 5 perc múlva benyultam neki 2 ujjal, de hát annyi idő alatt megszarad és akkor már nem is 'él' spermium, ugye?

tudom, kicsit hülye vagyok, igazából magam se hiszem el hogy terhes lehet de azért jól esett leírni..

2013. okt. 21. 23:13
1 2
 1/13 anonim válasza:
Gratulálok az apukának! :D
2013. okt. 21. 23:17
 2/13 anonim válasza:
Mindkét esetben 50%, vagy igen vagy nem. De a 2 eset együtt 100% szóval :-(.
2013. okt. 21. 23:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem történt együtt a kettő..a második ma történt, lehet jobb lenne feliratni egy esemény utánit?
2013. okt. 21. 23:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, kiestél az időből
2013. okt. 21. 23:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor nincs ok aggodalomra? Eddig nem történt ilyen, sose volt semmi probléma, ez a legnagyobb ami valaha történt..
2013. okt. 21. 23:27
 6/13 anonim válasza:

Kérdésem azon gondolat után ébredt bennem, hogy lehetséges-e mondjuk egy hasra/mellre/arcra/bárhova élvezés után az "oda" lefolyó spermától teherbe esni? Elég abszolút dolog, már csak azért is, mert azért a vaginába be is kell jutni a spermának... de mégis foglalkoztat.

Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Levélíró!

A spermiumok életképessége a környezeti tényezőktől függ (hőmérséklet, pH stb.), általánosságban néhány óra. A női szervezetben akár két napig is életben maradhatnak.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett

2013. okt. 21. 23:32
 7/13 A kérdező kommentje:

Amiket leírt egyértelműen nagyon kevés esélye van, sőt inkább nincs is, hiszen nincsenek úgymond beprogramozva, hogy bejussanak oda..

Köszönöm a választ, maga szerint érdemes lenne feliratni azt a tablettát?

2013. okt. 21. 23:39
 8/13 anonim válasza:
6-os vagyok, nem én vagyok a doki, ne magázz már :D én csak bemásoltam :) amúgy szerintem nincs értelme, szerintem sincs semmi esélye.
2013. okt. 21. 23:41
 9/13 A kérdező kommentje:
jaaa mostmár doktor maradsz:D remélem nincs baj..
2013. okt. 21. 23:43
 10/13 anonim válasza:
köszi, szívesen lennék doki, csak ne magázz, így is öregnek érzem magam néha 23 évesen :D amúgy ne parázz, ettől nem eshet teherbe!
2013. okt. 21. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!