Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm ha....

Lehet terhes a barátnőm ha. (lent)?!

Figyelt kérdés

Oralisan szexeltünk mikor éreztem hogy nem bírok tovább, kijött, egy pár csepp ráfolyt a kezemre, letöröltem zsepivel, utána pedig megmostam a kezem ilyen kézi fertőtlenítővel..aztán kb 10 perc múlva oda nyúltam neki de nem is nyúltam be csak ott volt a kezem a közelébe..ezt igazából én is tudom hogy nem de inkább leírtam

A másik esetben megint kijött, szépen letoroltem a kezemről, aztan 5 perc múlva benyultam neki 2 ujjal, de hát annyi idő alatt megszarad és akkor már nem is 'él' spermium, ugye?

tudom, kicsit hülye vagyok, igazából magam se hiszem el hogy terhes lehet de azért jól esett leírni..

2013. okt. 21. 23:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:) megnyugodtam kicsit:D
2013. okt. 21. 23:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha gyerek lesz, akkor igazi vérbeli szabadulóművész lesz vagy a legújabb Bear Grylls.
2013. okt. 21. 23:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz terhes!
2013. okt. 22. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!