Hogyan kezdjem el a kivizsgáltatásunkat? Engem az értekelne hogy nektek mi volt az első lépés akkor amikor hosszas.
Szia! Nálunk elösször a férjemet küldték el kivizsgálásra, mert az orvos azt mondta, hogy a férfit sokkal egyszerűbb kizárni. Egyébként jó is volt így, mert herevisszérve volt, és meg kellett műteni. Utána már engem nem is kellett vizsgálni, mert a műtét után fél évvel teherbe estem!
30 hetes km
Szia!
Először nálad kezdik általában. Uh-n, hogy milyen a méhed? van-e deformitás, vagy valami oka, hogy nincs baba, aztán petevezetők. Az esetek többségében a méh helyzete oké. Ha a petevezetővel van gubi, csinálnak egy átjárhatósági vizsgálatot, hogy megnézzék menyire van elzáródva, legalább az egyik "használható"-e, át lehet e tisztítani őket stb. Ha a méhnél, petevezetőknél minden ok, nézik a hormonszinteket,amik kellenek a teherbeeséshez. Ha valamiből túl sok vagy túl kevés van, szabályozzák gyógyszerekkel (ehhez nézik a méhnyálkahártya vastagságát is). Természetes úton kialakuló terhességbe nemigen "szólak" bele, de van, hogy adnak ún. terhességmegtartó gyógyszereket.
Ha nálad ezek ellenére minden ok, akkor a párodnál a spermiumokat nézik. Mennyien vannak egy ejakuláció során, milyen gyorsan mozognak, mennyi a hibás , mennyi az ép szerkezetű stb., és ebből vonnak le következtetéseket.
Szia!
Mi 4 éve próbálkoztunk,de nem sikerült.Elmentem a meddőségi ambulanciára és ott nézték hogy van e peteérésem,az volt.Hormonszinteket néztek,de az is jó volt.Páromat spermavizsgálatra küldték,de az is jó volt.Minden okés volt csak egyszerüen nem akart jönni.Ez volt februárba,azóta 32 hetes terhes vagyok.Szerintem csináltassatok ti is egy ilyen alapvizsgálatot.És fel a fejjel,kitartás.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!