Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vérzés. Tegnap 19-én napra...

Vérzés. Tegnap 19-én napra pontosan megjött, vagyis pár csepp vérzés volt csak. Ez mitől lehetséges? Azóta semmi.

Figyelt kérdés
szeretnénk babát a párommal, és így szeretkeztünk az ovunap környékétől az október 7-től mindennap. nekem nem szokott így ilyen lenni. köszi a válaszokat
2013. okt. 20. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Akát sikerülhetett is. Csinálj holnap reggel egy 10-es tesztet. Drukkolok!
2013. okt. 20. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
19 naposak a ciklusaid? Ha igen,egy par nap mulva en is csinalnek a helyedben egy tesztet.:-)
2013. okt. 20. 10:32
 3/6 A kérdező kommentje:
előző ciklusom szeptember 20-24.ig tartott. az ovu napom 6-7 felé volt mi 7-től voltunk együtt majdnem mindennap.most tegnap kellett volna megjönnie azaz jött is volna de csak pár csepp volt azóta semmi, még ma sem.
2013. okt. 20. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:
ja amit figyeltem ma reggel lehetett hőemelkedésem, sajna nincs hőmérőm de éreztem hogy a szokásosnál meleg vagyok. nem vagyok beteg igy ez miatt kizárva
2013. okt. 20. 11:42
 5/6 A kérdező kommentje:
szeptember 20-25 ig. bocs elírtam 5 napos mindig
2013. okt. 20. 11:48
 6/6 A kérdező kommentje:
28 napos a ciklusom mindig.
2013. okt. 20. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!