Nem tudom hogy lehet e? 17/L
tegnap a barátommal hátulról csináltuk gumi nélkül és oda is élvezett. és félek hogy "nem e ment be a másik lyukba"
nagyon ideges vagyok!! utána már annyira rossz érzésem volt hogy azt se akartam hogy hozzám érjen. szerintetek?
Mar ne is haragudj, de ha analisan szeretkeztetek es ott elvezett el, es utana nem dugta a "masik lyukba" 100% hogy nem leszel terhes.
Mellesleg megjegyzem, olvass utana a dolgoknak ha mar szexelsz.
A kifolyásra és átfolyásra gondol, szerintem. Más miatt nem aggódhat. Nem tudom, miért kell így beszélni bárkivel, biztosan sok a feszültség bennetek is. Semmivel nem több energia normális hangnemben beszélni.
Nem leszel terhes. Megnyugodhatsz! Védekezni viszont ilyenkor is kell, ha nem állandó és megbízható a partnered, nehogy elkapj valamit, ezt ne feledd a jövőben sem!
Kedves első. Ha neked a bunkóság fájna fetrengenél kínodban.
Kedves kérdező. Nem kell aggódni, nem fogsz teherbe esni,a spermának bizonyos mértékig a hüvelybe kell hatolni, hogy esély legyen rá. Simán át/le folyással erre semmi esély. Viszont ahogyan írták már előttem a jövőben mindenképp védekezz valamilyen formában még akkor is ha análisan szexeltek. A megszakításos módszert semmiképp nem ajánlom :) Minden jót és ne aggódj.
Köszönöm szépen! most nem kicsit megnyugodtam! :)
és jó tudni hogy vannak még értelmes emberek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!