Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonsor eredmény elemzés?

Hormonsor eredmény elemzés?

Figyelt kérdés

3 napi hormonsor eredményem:

prolaktin 233 mIU/L

tesztoszteron 1,48 nmol/L

SHBG 88,8 nmol/L

FSH 7,7 IU/L

LH 10,5 IU/L

ösztradiol 78 pmol/L

progreszteron 1,9 nmol/L

Szerintetek jók ezek az értékek vagy keressek fel egy endodokit?

(Másik topikban is szerepel a kérdésem csak ott nem kaptam választ rá.)

2013. okt. 18. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
LH-d talán kicsit magas, de ennyi még nem elég. Kéne a 21. napi progeszteron is, anélkül nem lehet látni, hogy volt-e rendes ovulációd!
2013. okt. 18. 20:26
 2/7 A kérdező kommentje:
21 napira még eztán kell majd mennem.Ez az első vérvételem.Clostyt írt fel nekem a doki 5 napra napi 1-et a lelet alapján.Doki szerint egy kicsit kevés az ösztradiolom de még így is határértéken belül van.
2013. okt. 18. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy laboreredmény alapján felírta a closti-t, anélkül, hogy látta volna a 21. napit? Bátor... Én mindenképpen beszélnék endokrinológussal is, mielőtt egy ilyen gyógyszert elkezdenék szedni (a nődokik sajnos sokszor nem értenek a hormonokhoz, csak felírják a szokásos gyógyszereket..)!
2013. okt. 18. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
ez egy elég tipikus pcos-es harmadik napi hormonsor, erre nagyon nem szabadna clostyt szedni, mindenképpen endo doki kell és egy minimum 3 de inkább 5 pontos terheléses cukor és inzulinvizsgálat.
2013. okt. 18. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Minden hónapban van peteérésem (uh-val követve),soha nem volt még cisztám és minden hónapban 1-2 nap elteltével mindig pontosan jön meg úgyhogy sztem nem lehetek pcos...

de attól akkor felkeresek egy endodokit.

2013. okt. 18. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha van peteérésed, pontos a menzeszed, akkor mégis mi a bánatra írta fel a closti-t??
2013. okt. 18. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
ettől még simán lehetsz pcos.
2013. okt. 19. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!