Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után lehet kimutatn...

Mennyi idő után lehet kimutatni tesztel a terhességet és mennyi idő után jelentkeznek a tünetek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Tünetek változóan, 6-8 héttől, de van akinek egyáltalán nincs.

Teszt az elmaradt mensi első napjától mutatja ki _elvileg_, de lehet téves is.

2013. okt. 18. 18:50
 2/5 anonim válasza:
általában 2-3 hét után mutatja ki.
2013. okt. 18. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:

elvileg a menszes első napján már mutatja a teszt

tünet????

hát nekem spec semmilyen nem volt

van akinek meg van

de nagyon sok dolog lehet

am menj át a gyerekvállalás kategóriába ott biztos kapsz normális választ

2013. okt. 18. 18:51
 4/5 anonim válasza:

A terhesség ugye akkortól lehetséges, amikor végbemegy a tüszőrepedés, és a petesejt "kiszabadul" a petefészekből. Levándorol a petevezetékbe, ahol találkozik egy hímivarsejttel, megtermékenyül, majd beágyazódik a méhbe. De nagy tévhit, hogy ez a folyamat percek vagy órák kérdése. A megtermékenyüléstől a beágyazódásig kb. 2 hét telik el! Sőt, a petesejt az ovuláció során 12-24 órán keresztül termékeny, a hímivarsejt pedig akár 72 óráig is életképes a női szervezetben, tehát előfordulhat az is, hogy a már bent lévő hímivarsejt akár egy nappal az aktus után termékenyíti meg a nőt!

Aztán tovább a terhesség kiderítésére. A modernebb tesztek úgy hirdetik magukat, hogy akár 72 órás terhességet is kimutatnak. Fontos megjegyezni azt is, hogy ha az ember biztosra akar menni, ne csak egy tesztet töltsön ki, és azokat is ha lehet, reggel. Az, hogy 72 órás terhesség, nem azt jelenti, hogy az aktus után 72 órával, hanem a beágyazódás után 72 órával. Ami az aktus után is, ahogy írtam, minimum 2 hét! De még akkor sem biztos, hogy kimutatja a HCG-t a szervezetedből, ismerek olyat, aki sejtette, hogy terhes, minden hónapban csinált tesztet, de csak a 3.-ban mutatta ki, hogy terhes. A tünetek meg vannak, akinél jelentkeznek, és vannak, akinél nem, ez egyénfüggő. Remélem segítettem! :)

2013. okt. 18. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Változó! A teszt nekem már kimutatta a menszesz előtti napokban is. a Tünet pedig a beágyazódás közben jelentkezett sűrű pisiléssel és hasfájással!
2013. okt. 19. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!