Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jelentkeznek a terhességre utaló jelek?
7hó 12-én voltam együtt a barátommal.. igazából nem mondható annyira együttlétnek mert csak a makkot tette be mikor én észhez kaptam hogy nincs rajta óvszer... és így nem is szeretném..abban a pillanatban megszakítottuk az aktust..én nekem az lett volna az első..
a barátom nem élvezett belém.. de az lenne a kérdésem, hogy ugye így nem lehetek terhes, vagy ha még is mennyi rá az esély?? a menstruációm sosem 28 napra jön meg..mindig 21-24 vagy 26 napra.. de semmi elváltozást nem észleltem eddig, a fehér folyásom is normális.. de a terhességre utaló jelek mikor jönnek elő?:OO
TERHES VAGY!!!
Vagy mégsem.
Kicsi az esély, de azért tuti hallottál már pár apróságról. Fehérfolyás normális???? Neked még sincs minden rendben. Legalábbis a fejedben... Javallott egy doki felkeresése.
Ja és nem valószínű, hogy terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!