Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
KÉt hete megjött a menstruáciom.. nállam általában szerdán megjön és kedden múlik el.. De most már vasárnap este nem volt semmi. A barátom három héttel ezelőtt belémélvezett..Gyógyszert szedek..de tartok attól, hogy terhes vagyok! Szerintetek fogamzásgátló szedése mellett mennyi az esélye annak hogy terhes vagyok? És mikortól lehet terhességi tesztet csináltatni??2013. okt. 18. 12:15
1/2 anonim válasza:
Nem gondolom hogy terhes lennél, ha rendesen szeded a gyógyszert. Ha 3 hete történt a beleélvezés, azt már a teszt kimutatja, ha baba van. De mégegyszer mondom, gyógyszer mellett szinte kizárt.
2/2 anonim válasza:
nagyon pici az esélye. Viszont ha megnyugtat csinálj egy tesztet. Ha esetleg mégis terhes vagy, már tuti kimutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!