Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom terhes lehetek-e?...

Nem tudom terhes lehetek-e? Szerintetek igen? Nagyon szeretném! Menszesz előtt járok 5 nappal.

Figyelt kérdés

A legutolsó ciklusom 29 napos volt. A peteérésem körül sokszor voltunk együtt(biztos ami biztos). Nagyon szeretnénk kisbabát, ez az első próbálkozás.

Most a ciklusom 23 napjában vagyok. A 20. napon,e együttlét után kb. 6 nappal kezdődött a mellfeszülésem. Ma már nagyon erős volt. Ma tapasztaltam, többször is erős alhasi szurkálást is. Fáradtnak levertnek érzem magam, puffadt nagyon a hasam. A fogaim is fájnak. Hőemelkedésem nincs, a tesztem negatív lett. Lehetek terhes? Menszesz előtt nem szoktak csak egy-két nappal ilyen erős tüneteim lenni. Menszeszig még 5-6 napom van.

A hőemelkedésem nincs

2013. okt. 16. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármi lehet, de a fogfájás egyáltalán nem terhességi tünet. Az alhasi szurkálás akár jelenthet jót is, de ez sem erős tünet. Nekem nem volt ilyen tünetem, mikor terhes lettem. Esetleg most ágyazódhat be a petezsák és azt érzed, de ez nem biztos. Fáradtság, levertség szerintem nem terhességtől van. Kicsit korai lenne ilyen tünet. A hőemelkedésről meg annyi, hogy, ha nem mérted rendszeresen az ébredési hődet, akkor azzal ne foglalkozz. Nekem sem volt hőemelkedésem, a terhesség elején is 37 alatt maradt a testhőm, mert az alap hőm 35, 9 körül van. Szóval összességében a kérdésedre lehetetlen választ adni, jobban mondva a válasz az, hogy vagy igen, vagy nem. :) Ha nem jön meg, tesztelj. Nagyon drukkolok! :)
2013. okt. 16. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább front érzékeny.
2013. okt. 16. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy sikerült-e? Nem tudom, de szorítok én is ;o)

Kb. 1 hét múlva lenne érdemes tesztelned újra...majd írd meg összejött e a baba!

2013. okt. 16. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mára elmúlt az erős hasszurkálás, kicsit enyhébbek voltak. Hát nem tudom reménykedem és mindenképp írok. :)
2013. okt. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!