3 tesztem is pozitív mikor mennyek először orvoshoz? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! szeptember 20-án volt meg utóljára átlagban 27-28 naposak a ciklusaim. A nemvárt előtt 1 nappal teszteltem halvány de jól látható pozitívot. De nem akartam elhinni másnap megint teszteltem nem elsőből és az is+ volt ma reggel is + volt a tesztem a baj csak az, hogy kicsit félek is, hogy mi lesz mert annyi rosszat olvastam a neten mikor még csak terveztük a babát nem szeretném ha elmenne vagy hasonló. Szerintetek mikor mennyek először orvoshoz? Elevitet szedek minden nap 1-et ez nem baj ugye?2013. okt. 18. 07:56
1/11 anonim válasza:
2 hét kimaradás után érdemes menni, tehát a hatodik héten. Akkor már kell lennie szívhangnak is. Gratulálok! :-)
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igaz annyira izgulok, hogy elég lesz kivárni. Remélem nem lesz semmi baj.
2013. okt. 18. 08:06
3/11 anonim válasza:
Az jó hogy szedsz vitamint, ártani nem ártasz vele. Ha nincs vérzés stb MENJ a 7-8. héten, nem maradsz le semmiről.
4/11 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg nem lesz semmi. De baj csak akkor van ugye ha van vérzés?
2013. okt. 18. 08:24
5/11 anonim válasza:
Ilyen korán általában erős görcsökkel és vérzéssel jár a vetélés. Hatodik héttől màr nem biztos, hogy vannak tünetei. A jótanácsom viszont az, hogy próbálj meg nem idegeskedni. Mindig lesz ok a terhesség alatt az idegeskedésre és ha nem nyugszol meg, egy rémálom lesz az egész :-)
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igazad van. Csak annyira akartuk ezt a babát és annyi rosszat olvastam a neten is és nem szeretném ha ez velem is megtörténne.
2013. okt. 18. 08:38
7/11 anonim válasza:
Próbálj pozitívabb lenni! Örülj a babának! Ha két hét múlva mész, még akkor sem feltétlenül lesz szívhang. Az jó, aki azt írta, hogy a 7-8. héten menj, hidd el, megéri, mert akkor már hallod a legédesebb hangod a világon, a babád szívhangját. Addig nem sok minden látszik. 4. héten felritkulás, vastagabb méhnyálkahártyza, 5. héten petezsák. 6. héten elvileg szívhang, de nekem a 7-en volt hallható. Bízz magadban és a babádban. Ha nincs panaszod semmi, se átlagtól eltérő folyás, semmi, akkor még bizony 3 hetet várnék az orvoshoz menetellel. Sok boldogságot!
8/11 anonim válasza:
És ezentúl ne olvagass a neten, főleg ne vetélős sztorikat!
9/11 A kérdező kommentje:
egy kis húzódásos feszítő érzésem van a méhemnél de ennyi ja és a cicik elviselhetetlenek. Ez normális ugye ha 4-én megyek orvoshoz az jó úgy akkor?
2013. okt. 18. 08:46
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! Először is gratulálok :) Másodszor pedig szerintem legyen ez az utolsó kérdésed itt a gyk-n, mert annyi,de annyi furcsa sztori van a neten, hogy felesleges mindentől rettegni. Sőt, ártalmas is lehet. 4-e tökéletes időpont arra, hogy elmenj a nőgyógyászodhoz, de próbáld magad elfoglalni addig. Ne vizsgálgasd magad, sétálj, pihenj, olvass, kapcsolódj ki, találkozz barátokkal. Higgyél benne, hogy nem lesz semmi baj, már nem vagy egyedül, valaki érkezni szeretne Hozzátok és csak erre gondolj :) Az Elevit nagyon jó, egyél egészséges ételeket, és boldog babavárást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!