Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz előtti pattanások...

Menzesz előtti pattanások jöttek akkor is amikor sikeres volt a hónap vagy akkor kisimult az arcotok?

Figyelt kérdés
Nekem mindig a hajam tövében jelenik meg ilyenkor és az orrom körül az arcomon. Most is kijöttek menzesz előtt pár nappal és nagyon elkenődtem a szokásos dudorok láttán. Nektek is jön nem várt előtt? Abban a hónapban amikor sikerült is kijöttek a pattik vagy nem? Reménykedhetek még? :(

2013. okt. 16. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanúgy görcsölt a hasam, mint mensikor, elkezdtem bőgni és délután tök idegből rápisiltem a tesztre, hogy na, akkor legalább tudjunk biztosat. :)

Szóval a mensis görcs nem mindig rosszat jelent.

2013. okt. 18. 07:44
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Én soha nem görcsöltem menzesz előtt, de amikor terhes lettem, akkor igen. Én is elkenődtem, mert azt hittem, megjön, de csináltam egy tesztet és pozitív lett hál'Istennek. Most vagyok 23 hetes:-)
2013. okt. 18. 08:38
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyosak vagytok!

Én is nagyon görcsölök már a hét elejétől, amit azért furcsálltam, mert ennyivel előtte így görcsölni nem szoktam. Konkrétan aludni alig tudtam kedd este úgy fájt a hasam. Azóta is görcsölgetek és tegnap óta már a szokásos fejfájás is megvan. A fejemen továbbra is újabb és újabb ragyák. Egy dolog még furcsa, hogy a mellbimbóm nagyon fáj és az viszont nem szokott, csak pé után 1-2 napig. Mind1 most már hétvégén kiderül, mert ma vagyok a 30.ciklusnapon és 31-nél soha nem szokott hosszabb lenni.

2013. okt. 18. 17:00
 14/19 A kérdező kommentje:

Képzeljétek! Pozitívat teszteltem! :))) És tele vagyok ragyával! :))) El sem hiszem, olyan boldog vagyok!

[link]

Még annyit kérdeznék tőletek, hogy az normális, ha görcsölök mintha meg akarna jönni??? Ilyen hullámokban jön rám és elmúlik, majd megint. Remélem nem lesz gond!!!

2013. okt. 20. 08:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Uristeeeen nagyon gratulalok :) Uuuugy orulok :))) En vagyok a ragyas idegbeteg gorcsolos valaszolo :) Normalis igen, napi 3x1 magneb6 ot szedj ra,en is azt szedek es melle a gravidat :) en ma vettem szivhangfigyelot,igaz a 12.hettol jo de hallottam ababa szivet :) Tobb mint 160 szivverest szamoltam 1 perc alatt :)

boldog babavarast :)))

9+5 hkm

2013. okt. 20. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Annyira örülök :) én emlékszem kimentünk fürödni a párommal egy tóhoz.Ott ültem tamponnal,nem mertem belemenni a vízbe mert annyira gorcsolt a hasam.Nem is gondoltam volna hogy babas vagyok.Utánna még pár hétig gorcsoltem.Olyan volt mintha akármelyik pillanatban megjohet.Ma vagyok pont 14 hetes.Ja és még tiszta pattanásos vagyok :)Vigyázz magatokra es tiszta szívből gratula :)
2013. okt. 21. 08:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia, gratulalok!!!!! :)

En a masik idegbeteg pattanasos valaszolo vagyok, aki gorcsolt. :)

A gorcsoles kitartott nekem majdnem a 12.hetig, utana szunet, aztan a 16-18 hetig megint fajdogalt neha, es most a 21.het kornyeken megint huzodik, nyilall. Ja, es ma nyomtam ki egy hatalmas pattanast az allamon. :)

Ugyhogy normalis.

Magne b6, napi 2x2, es pihenj sokat.

2013. okt. 21. 21:54
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

És köszönöm a Magne B6-os tippet, mert segített. Azóta nem görcsölök úgy. Igaz néha még fájdogál, szurkál, de már egész jó. És a fejem is kezd egész letisztulni, szóval alakulok. :)

Hát én sem gondoltam, hogy ebből baba lesz, mert úgy görcsöltem. Meg igazából minden menzesz tünetem ugyanúgy volt. De nem jött meg és már nem is fog!!! :)

2013. okt. 22. 18:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem petereskor es mensikor is ki szokott jonni vagy az orrom mellett vagy az allcsontomnal az a fajdalmas kinyomhatatlan akne. Mikor terhes voltam nem jott ki. Most is ugy bukkantam a kerdesedre hogy azon tanakaodom vajon mi lehet az oka hogy ezuttal hamarabb megjott de annyira gyengen hogy szinte mintha nem is lenne es a pattanasomnak se hire se hamva. Raadasul en ugy szoktam gorcsolni mensi elsi ket napjan hogy agynak esek tole szo szerint. Most semmi. Lehet csinalok egy tesztet par nap mulva
2019. márc. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!