44 évesen van esélyem még teherbe esni vajon?
Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 15:44
11/29 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy egy nő miért vár eddig a babára?Persze, ha nem egészségügyi okai vannak... az teljesen más..gondolok arra, hogy 28 éves kora óta próbálkoznak, 40-ig nem sikerült...ez más... :) Én konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy, ha szándékosan valaki 40 felett akar csak gyereket?! :) Erre komolyan kíváncsi vagyok.. :) Nem kötözködés, vagy ilyesmi.. :)
12/29 A kérdező kommentje:
nem vártunk a babával... csak eddig nem igazán lett volna rá időm :(( most már tudnék foglalkozni vele rendesen
2013. okt. 15. 18:58
13/29 anonim válasza:
Szia!Én 40 voltam júniusban.Áprilisban terhes lettem,de sajna az a baba elment.Harmadik lett volna.
Most újra próbálkozunk.Figyelem a hőmet,ovutesztelek,és minden óramű pontossággal működik bennem.Szóval adottak a körülmények.Már csak rajtunk múlik a nagy része,de bízom benne hogy hamarosan újra teherbe esem.Kívánom,hogy nektek is sikerüljön mihamarabb...
14/29 anonim válasza:
van valamennyi esély rá, de egyrészt nem sok, másrészt... Te , mivel még nincs megfoganva ezek szerint a kicsi, minimum 45, inkább 46 leszel, mire ő megszületik. Tehát az érettségijén már 64-66. Biztos, hogy annak akarod kitenni a gyereked, hogy az egyetemi diplomája osztóján te már ott se lehess ne adj I.ten?
15/29 A kérdező kommentje:
köszönöm
már 3 napja folyamatosan dolgozunk rajta, reménykedünk hogy összejön :))
2013. okt. 15. 21:51
16/29 anonim válasza:
Én leírom miért szeretnék 42 évesen még gyermeket...mert van 5 lányom, és hátha sikerülne egy kisfiú....ha Ő is kislány lesz, akkor nem próbálkozom tovább :D
17/29 anonim válasza:
Neked fontosabb volt a munkád,és az hogy utazgass a pároddal,mint hogy gyereket szülj,és nevelj!
Nem érdemelsz meg egy babát!!!
18/29 A kérdező kommentje:
köszönöm ez jól esett
2013. okt. 16. 23:31
19/29 anonim válasza:
Huuuuuu.....17 es....ez nagyon durva, és bunkó válasz volt...a babát mindenki megérdemli!!! Az hogy Ő nem akart még szülni, az az Ő gondja...és lehet, hogy a gyermeknek így sokkal jobb lesz, mert élt , és világot látott, dolgozott megalapozta a jövőjüket...és lehet hogy ő a gyermekével lesz mindig, és nem a nagyszülők fogják nevelni, mert dolgoznia kell, és nem tudja hová tenni. Szóval szerintem te szellemileg nagyon vissza maradott lehetsz...remélem neked is majd ír valaki ilyen szépet, vagy vissza kapod a sorstól majd.....
20/29 A kérdező kommentje:
# 20/19
számból vetted ki a szót !!!
2013. okt. 17. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!