Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélyem van teherbe...

Mennyi esélyem van teherbe esni ha január 25. -e óta nem szedek gyógyszer?

Figyelt kérdés

Január 25.e óta nem szedek gyógyszert orvos ajánlására mert abba a hónapba 3x volt meg a nemvárt, előtte lévő 2 hónapban meg mindig 2x.. Februárban már volt egy kis halvány reményem h babát várok de csak vaklárma volt, mert március 2. hetében meg jött, voltam vele dokinál és annyit mondott h felborult a hormonháztartásom h azért nem jött meg abba a hónapban. Nagyon szeretnék kisbabát és azért érdekelne, a párommal elég sűrűn vagyok együtt és nem is védekezünk..

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. jún. 30. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Az esélyt nehéz megmondani. Én december végén értem az utolsó adag végére, akkor meg is jött, majd rá egy hónapra is pontosan. Aztán lett rendszertelen, 6 hónap alatt csak 5x menstruáltam, a legutóbbi volt a legrövidebb ciklus, 37 nap. Babával csak április óta próbálkozunk, remélem ez a hónap sikeres lesz...

Szerintem várd meg, míg magától rendbejön a hormonháztartásod! A baba jönni fog!

2013. júl. 1. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a dolog teljesen kétesélyes. ha nincs olyan hormonproblémád, amely a peteérést meggátolná, és a párod is egészséges, akkor természetesen nagy esélyed van 3-4 ciklus alatt teherbe esned.

Viszont ha olyan hormonális gondjaid vannak, amit nem ideiglenesen a fogamzásgátló elhagyása okozott, hanem egyéb hormonális betegség, akkor addig semmi esélyed, amíg azt rendbe nem teszik.

Várjál még pár hónapot, élvezzétek a nyarat és egymást, de ha őszig nem jön össze, akkor vizsgáltassátok ki magatokat.

A rendszeres menstruáció lesz az első jele annak hogy a hormonháztartásod kezd helyre rázódni.

2013. júl. 1. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válszokat :)
2013. júl. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!