Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én január 1-én kezdtem el szedni a Lindynette-t és le telt a 21 nap és most van a hét nap szünetem és második nap ilyen barnás folyadék folyt belőlem! Ez mit jelenthet? Ugye nem azt h terhes vok? Nyugtasatok meg h ez csak a gyógyszer miatt van!
Nem vagy terhes. holnap vagy köv nap meg fog jönni rendesen. nálom is ez volt első hónapban a lindínettnél. második levéltől már nem lesz.
Köv hónapban már védett vayg
Ajánlom figyelmedbe a betegtájékoztatót. Benne van, hogy az első hónapokban lehet pecsételő vérzés. A 7 bogyó mentes napnak meg az a célja, hogy akkor jöjjön meg. Ha nem jön meg, akkor is kezdeni kell a 8. napon az új levelet.
De mondjuk mielőtt beszednél bármit is, illene tájékozódnod, nem gondolod??? A doki is azért van, hogy megkérdezd, meg ott a betegtájékoztató is.
Szal nem terhesség, hanem meg fog jönni.
2 hét után védett vagy, ha rendesen szedted.
Én azért mondtam neki 1 hónapot, mert nekem is azt mondta a doki, hogy első hónapban nem 100%, de az első levél végén már mi is csináltuk megszakítással.
Remélem azóta megjött és minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!