Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora eselyem van teherbe esni?

Mekkora eselyem van teherbe esni?

Figyelt kérdés
2x szultem mar,hamar teherbe estem es nem volt gond a terhessegek alatt sem. A masodik szulesem utan (nem kozvetlenul) viszont bar rendszeresen jott meg de nagyon sokaig (10-12 napig) tartott es az elso par napban nagy alvadekos darabok is jottek. Egy ido utan elmentem nogyogyaszhoz aki eu.kaparast vegzett de nem talaltak semmi okot. Ezert fogamzasgatlo tablettat irt fel es ezzel tenyleg rendbe jott max 7 napig tart es nincs alvadekos darabka. 3 honapja szedet a fogamzasgatlot de most abba szeretnem hagyni mert a ferjemmel ugy dontottunk johet a 3.baba! Mar bejelentkeztem magan nogyogyaszhoz-akinel a 2.gyermekemet szultem- de csak 1 honap mulva tudok menni hozza! Azert kerdezlek addig titeket mert nagyon kivancsi vagyok,hatha valaki jart mar igy vagy esetleg szakmabeli es tudja a valaszt ra! Koszonom!
2013. okt. 14. 16:05
 1/1 anonim ***** válasza:
én nem szültem még most van terve a baba, yasminelle fogamzásgátlót szedtem 3 évig, most tettem le 3 hónapja azóta még nem jött össze a baba. fogamzásgátló mellett és anélkül is mindig rendszeres volt a mensim. most késik egy napot teszteltem de negatív :( hagyd abba számold a peteérést és 2 naponta sex :) összefog jönni ne aggódj. drukkolok :)
2013. okt. 17. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!