Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most kezdtem ebben a hónapban...

Most kezdtem ebben a hónapban hőmérőzni magam, és tudom, hogy ciklus közepén nem lehet kiértékelni a görbét, de megnéznétek? Ez az első hónapom, hogy nem szedek fogamzásgátlót tablettát. Én úgy látom eddig ne volt peteérésem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 12:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, 4 évig szedtem (4 év alatt 3* kellett váltanom mellékhatás miatt).
2013. okt. 14. 16:05
 12/17 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. 2,5 évig szedtem.
2013. okt. 14. 17:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Most néztem jobban csak a görbédet. Fontos lenne mindig ugyanabban az időpontban mérni. Így nincs sok értelme, mivel nem értelmezhető. Ha sosem ugyanabban az időpontban kelsz, akkor érdemes egy jóval előbbi időpontra beállítani az ébresztődet, és max. a mérés után visszaalszol.

Egyszer én is 6 helyett 5-kor mértem és 3 tizeddel kevesebbet mutatott, ez rengeteg.

2013. okt. 14. 17:11
 14/17 A kérdező kommentje:
húúú köszi a jó tanácsot, megfogadom :) igazából 1-2x fordult elő, hogy elaludtunk a párommal, de a többi egy jó 20-30 perces tartományon belül volt ... akkor majd ezután a tyúkokkal ébredek :D
2013. okt. 14. 17:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha szabad tanácsolnom, az is fontos, hogy kb. ugyanannyit aludj a mérés előtt. Hiába kelsz minden nap 6-kor, ha egyik nap 8 másik nap 3 órát aludtál, nagyon nagy lesz a különbség. Én magamnak úgy tapasztaltam, hogy előtte az alvás mennyisége jobban befolyásolja a hőmérsékletet, mint a felkelés ideje.
2013. okt. 14. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Sok sikert kívánok hozzá! :)

Egyébként az én görbém így néz ki:

[link]

Reményeim szerint innentől kezdve már felfelé szárnyal a hőm. :)

2013. okt. 14. 17:45
 17/17 anonim ***** válasza:
13-as voltam.
2013. okt. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!