Reggel pozitívat teszteltem, tegnap is már halványan látszott délután, most barnázok - ez most vetélés lesz?
szia!
Azonnal ágynyugalom és hívj fel egy nődokit vagy a nődokid! Az esetek többségében , ha nincs görcs, ez figyelmeztetés csak, de lehet baj is.
Szia! Amint lehet, menj el orvoshoz, utrogestannal meg tudja állítani a vetélést, ha egészséges a magzat. Ha nem, akkor meg bármit csinálsz mindenképp el fog menni. Sajnos ez az élet rendje, nekem is ilyen volt, következő hónapban ismét terhes lettem.
21 hetes vagyok.
Szia!
Ne haragudj, hogy belekérdezek, ilyen vizes barnás folyásod volt? Mintha picit becsurgott volna a pisi, csak barna? Mára nem várom, eddig még nem is jött neg, de ilyen nekem is volt a hétvégén! Még nem teszteltem, de lehet hogy egycipőben járunk és kopogtat a gólya?
Nekem meg tegnap ste volt ilyen,fehér folyással.Ma csak fehér folyás van.Az alhasam meg olyan nyomás féle van.Én nem merek tesztelni.Hétvégére nem várom.
Szerintem pihenj sokat,és ne idegeskedj,akkor nem lesz baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!