Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki terhes annak ellenére, hogy semmi, de semmi jele annak hogy terhes lenne? Megeshet az ilyen?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is pontosan így vagyok, semmi tünetem, csak annyi hogy késik 3 napja a menzim. Már több helyen is olvastam itt az oldalon hogy van aki nem érez semmit. Menzid késik? Vagy miből gondolod hogy terhes lennél?
2009. nov. 10. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:
A menzesznek ma kéne jönnie kb, szóval még nem késett, csak a hasam nő egy picit, de lehet h túllihegem. A baj az h epekövem van és nem tudom... ez annak is lehet tünete... a para azért bennem van :(
2009. nov. 10. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

Van,aki ha nem maradt volna el a mensije, észre se vette volna hogy terhes, más meg a fogantatás után 1 héttel rosszul van, meg feszül a cicije. Teljesen egyénfüggő!

2009. nov. 10. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az, hogy a hasad nagy, lehet a menzi jele is, ugyanis megduzzad a méhed, mielőtt beteg leszel. Ha terhes lennél, elvileg még nem lehetne hasad. De szerintem csak túlreagálod.
2009. nov. 10. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem már van egy féléves babócám. És pontosan ahogy írtad, nekem semmi ezzel kapcsolatos tünetem nem volt. Tehát soha nem volt hányingerem, nem voltam rosszul, nem szédültem, nem voltam fáradékony.
2009. nov. 10. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!