Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van mostanában? Alig van...

Mi van mostanában? Alig van válaszoló!

Figyelt kérdés
nem tudom egyszerúen hogy a pics..a esekk teherbe már 3éve!túl vagyok a gyógyszereken az injekciókon és lassan megyek át fújásra!az használ majd vagy az sem?nem tudom mit csináljak megint beteg lettem és már teli kezd lenni a tök.m az egésszel!
2009. nov. 9. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Egy kolleganőm volt átfúváson,de neki nem használt semmit.De van akinek használ.
2009. nov. 9. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel és ne akadj ki, ez a legfontosabb!! 1x élsz, nem idegeskedhetsz végig belőle 3 vagy még több évet!! Szerintem olvasd azokat a kérdéseket/válaszokat, ahol a hasonlóan nagyon akarók végre feladták, elkezdtek magukkal foglalkozni, akkor besikerült a baba. Valahogy juss el oda, hogy nem teszed emiatt tönkre magad, jól kell érezned magad akkor is, ha van baba ha nincs. Nehéz, de meg tudod csinálni!!
2009. nov. 9. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!rendes vagy!
2009. nov. 9. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2ésfél évet vártunk. Én rendszeressen jártam dokihoz, beszedtem kb.5 féle gyógyszert és semmi. Ezen a ponton beszéltük meg a férjemmel, hogy lépünk egyet komolyabb dolgok felé. Ebben a hónapban össz.2szer voltunk együtt,eszembe sem volt, hogy sikerülhet, már vártam a menzit, hogy mehessünk a dokihoz...és láss csodát. 27hetes babás vagyok és nincs más magyarázatom, mint hogy nem stresszeltem. Sok sikert és nyugi, lazíts 1-2hónapot, adj neki igy egy esélyt.
2009. nov. 9. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia

nekem nem volt ilyen próblémám így nem is tudhatom mit érzel de biztos nehéz.

pár hónappal ezelőtt találtam egy kérdést, a kérdező is ugyan ebben a cipőben járt!

olvasd végig hosszú, de nagyon tanulságos 2 ember megosztja egymással a teherbe esésük menetét és láss csodát egyikük már lassan meg is szüli babáját!

tényleg jó szándékból írtam remélem elolvasod, nekem néha még a könnyem is kicsordult ahogy olvastam!!

Sok sikert a babához!

2009. nov. 9. 22:47
 6/9 anonim ***** válasza:
2009. nov. 9. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben megértem hogy ideges vagy,de lehet hogy ha egy picit lenyugodnál hamarabb menne!Tudod,nem egy olyan eset volt,hogy amikor feladták,és nem azért szexeltek mert tétje volt,akkor sikerült.Szoritok!
2009. nov. 10. 07:29
 8/9 anonim ***** válasza:
szióka!Teljes mértékben megértem,hogy eleged van.Csak azt nem értem,hogy miért a kezelések után mész átfújásra?Már csak azért sem mert ha el van záródva a petevezetéked akkor ha belegebedsz akkor sem esel teherbe csak lombikkal!Nekem is el voltak záródva(egy szülés+egy vetélés után),és csináltak egy laporoszkópiát és ott sikerült átfújni,de sajnos utána is csak inszemináció maradt,de a második sikerült is,most 17 hós a fiam és szoptatás alatt teherbe estem természetes úton.Úgy gondoltuk ha így sikerül akkor jó,ha nem az sem baj,mert van már 2 gyerkőcöm.Szerintem ha el vagy záródva akkor jó esélyed van az átfúvás után!
2009. nov. 10. 08:19
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!tényleg!de olyan nehéz meg nyugodni!közbe bírom közbe meg már nagyon sok
2009. nov. 12. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!