Létezik hogy a bal oldalon elkezdett érni egy petém, de nem repedt meg a tüszö és 10 nap múlva a jobb oldalon érett meg és repedt meg egy másik?
Azért érdekelne mert a bal oldalam azóta is fáj a petefészkemnél(kb 2 hete),viszont kései ovum volt,amit a jobb oldalon tutira éreztem(ovuteszt bizonyítja az ovut)
Aggaszt ez a baloldali fájdalom...
Előfordulhat, láttam már több hőgörbét amin látszik, hogy a szervezet 1 ciklusban többször is próbálkozik.
Simán lehet, hogy az első próbálkozáskor besült a pete, aztán egy másik megrepedt.
2 domináns tüsződ volt (ilyenekből lehetnek 2 petéjű ikrek)
És ha esetleg "besült" a petém akkor menjek orvoshoz vagy felszívódik magától? Ma már nem fájt annyira a hasam...
Eddig soha nem volt ilyen. a szervezetem mindig akkor produkál érdkes dolgokat amikor belevágunk a babaprojektbe. remélem ez azért nem volt akadálya annak hogy e a késöbb kiszabadult petém megtermékenyüljön :D
Köszike a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!