Az orvosom uh-n 2 db tüszőt látott, mindkettő domináns tüsző, egyik bal a másik a jobb oldalon, akkor kétszer is fogok valószínűleg ovulálni?
Igen, így van. Legnagyobb valószínűséggel kétszer ovulálsz ha két tüszőt látott. Azt is olvastam valamelyik weboldalon hogy ilyen esetben 1- 2 nap különbség is lehet két ovulációközött ha két érett tüsző van, van esélyed ikerterhességre is. De ehez is számos dolognak egybe kell vágni.
A dokid egyébként még erre a kiírt kérdésedre se adott választ???
Drukkolok neked!
Aranyos vagy, a doki azt mondta a múlt héten szerdán mert akkor nézett uh-n, hogy ne aznap hanem csütörtökön, szombaton, hétfőn fontos hogy együtt legyünk, na ennek eleget tettünk, kipróbáltam most a gyertyaállást is, hátha segítek ezzel is!
Neked van már babaád vagy Ti is most próbálkoztok?
Ha igen, mennyi ideje?
Kedves vagy hogy kérdezel. Nekünk ez volt a 4-ik hónap hogy élesbe próbálkozunk. Szabályos ciklus, pontos ovuláció, mégse jön a baba. Nincs még gyerekem, fél éve voltam hüvely uh-on, mindent rendbe találtak. Soha nem volt megfelelő az idő, a partner stb. a gyermekre, de most a férjemmel minden úgy van hogy akarjuk hogy legyen gyerekünk és odafigyelünk a dolgokra, tehát mi is mindent megteszünk a tudatos és tervezett gyerekvállalás keretein belül, tudom jó 4 hónap nem a világ, de a szívem mélyén semmi másra nem vágyok csak hogy sikerüljön!
Nektek sincs még babátok? Látom a dokid a kétnapi szeretkezést tanácsolta, teljesen helyén van. Azt is olvastam, ha a nőnek van orgazmusa az is sokat segít a sperma útjában :)
Tudom milyen érzés, nekünk is ez a 4 hónap élesben, nekem Clostylbegitet kell szedjek, mert menism volt, de peteérésem és ovum nem, ami pedig nagyon fontos.
Mostmár van minden, teljesen rendben van, de nem akar jönni a baba nálunk sem, de mostmár úgy vagyok vele, majd jön ha jönni akar:-)
Nekünk sincs még babánk, de nagyon vágyunk már rá, mindent megteszünk mi is!
Remélem neked is és nekem is sikerül minnél hamarabb.
Neked hány tüsződ szokott megérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!