Andrea33 kérdése:
Ki tesztelt jóval mensi előtt és pozitív lett? Mikor lett először pozitív? Esetleg korán volt az ovu valakinek és azért lett pozitív hamarabb?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 14:23
1/5 anonim válasza:
Elsőnél 4 nappal a mensi előtt clearblueval és nem kellett fény felé forgatni, halvány de egyértelmű második csík-28 napos ciklusnál.Másodszor 3 nappal a nemvárt előtt Gravi hcg-vel délután.Egyértelmű pozi lett. Szintén 28 napos ciklus és 14. napi peteérés mert uh-n követtük.
2/5 anonim válasza:
4 nappal a mensi előtt közepesen erős lett délutáni vizeletből. Az előző terhességem dettó. Gondolom nálam rögtön sok hormon termelődik, és ez egyénenként változó. Van aki csak a mensi után napokkal kap halvány pozitívat. Ja és félidőben volt az ovum, teszteltem és éreztem is.
3/5 anonim válasza:
Nekem mindkétszer az elmaradt menszesz utáni 1. napon lett pozitív egyértelműen, de nem erősen, tehát ovu után 15 nappal. Az első terhességemből született egy egészséges kisfiam, a másodikat elvetéltem sajnos.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Nagyon sajnálom. Nekem is van egy kisfiam. Akkoriban nem számoltam a napokat, minden máshogy volt. Most már nagyon szeretném. Köszönöm, hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat.
2013. okt. 7. 15:18
5/5 anonim válasza:
Négy nappal a mensi előtt halvány de jól látható pozitív, 28 napos ciklusnál, kb. 11. napi ovuból (tehát 13. dpo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!