Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenetek nekem? Foleg...

Segitenetek nekem? Foleg hozza ertok. SOS

Figyelt kérdés

Duphaston kezeles utan ami 3 honapig tartott,azokban a honapokban es a ra kovetkezo 2 honapban rendszeresen jott meg a menszim.

Mar 1 hete kellet volna meg jonnie,de nem jott meg.

Tesztet csinaltam 2 nappal ezelott de negativ lett.

Gondolom a teszt mar ki kellet volna hogy mutassa ha terhes lennek.

Pco-m van es ebben a honapban kezdtem volna a Merckformin Closzti kurat,de addig nem kezdhetem el amig nem jon meg.

Mit csinaljak hogy megjojon vegre?

Kezdjek el egy 5 napos Duphaszton 2*1-et naponta hogy hozza meg a menszim?

Ti mit javasoltok?

2013. okt. 7. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:

én nem szednék clostyt, amíg a pcos helyre nem jön, mert amúgy cisztásodást okozhat, és hát ugye neked pluszban van is rá hajlamod.

Először rakjátok helyre az egészet (diéta, gyógyszer, mozgás), és akkor simán is lehet babád, nem kell a closty (nekem 6 cm-es cisztákat okozott például)

de persze ez a te döntésed.

a ciklusod a pcotól is borulhat. A duphastont mire szedted? azért kérdezem, mert ez progeszteron pótlás.

2013. okt. 7. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát azt ne kezd.Nekem soha egyszer sem késet még.De a duphastontól sikerült 6 napot késnie.Úgyhogy az kicsit bekeverhetett.A clostitól nem hiszem.A mercformmin hatását nem ismerem.Hivd fel az orvosod és kérdezd meg hogy mi a teendő.
2013. okt. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!