Vasarnap nem varrom, de mar nagyon menszi szeru gorcseim vannak, a mellem borzasztoan faj, nem lehet hozza erni, szerintetek az jo jel ha mar most ugy erzem minta megjonne? Beragyazodas volna?
Closzti szedtem,es a 13-ik napon meg is kaptam a tuszorepesztot es utana ra is dolgoztunk a ferjemmel a babara,de meg ilyen nem fordult elo hogy ilyen hamar jelentkezett volna a mindjart megjon erzes,es ennyire meg soha nem fajt a mellem,nagyon meg vannak duzzadva. Remenykedhetek hogy most verge sikerult 3 ev utan?
A valaszokat elore is koszonom
Szia!
Én is vasárnapra várom, és én is clostit szedtem a hónapban - bár én repesztőt nem kaptam, de megrepedt.
Nekem semmi tünetem nincs. LEgalábbis semmi olyan, amit az elmúlt 2 évben nem éreztem volna már ilyenkor....
Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz??? :)
Megírod majd?
Még annyit akartam írni, hogy a terhesség minden, de minden tünete produkálható.
A fáradtság, szagundor, hányinger, akár hányás is.
Én voltam már terhes, kétszer is, és ilyenkor még az égvilágon semmi tünet...
Szia!
Tesztelsz holnap?
Nekem sajnos pénteken megjött, de várom holnap - ha tesztelsz - hogy mi az eredmény? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!