Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérem aki ért hozzá segítsen?...

Kérem aki ért hozzá segítsen? Peteérésről lenne szó

Figyelt kérdés

Linkelném a görbém, és az érdekelne, hogy ebből reménykedhetek e, mert tegnap nagyon szenvedtem, 100% ra éreztem hogy PÉ-m volt, és ezek az együtt létek esélyesek arra hogy esetleg terhes maradtam? sajnos egyenlőre nem lesz módunk együtt lenni....párom állandóan dolgozik, nem sokat van itthon, és ha haza jön, akkor már Én nem vagyok itthon...a görbémből azt néztem ki, hogy talán Isten segített, és pont mostanra hozta a PÉ -met....remélem jól látom.

[link]

2013. aug. 7. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos ebből a görbéből nem igazán lehet megállapítani volt-e peteérés mert nem látszik az alaphő sem.

Persze lehetséges hogy a mai ugrás jelzi, de ehhez még legalább 4 napig ilyen szinten kellene maradni a a hődnek.

Ha 4 napig fent marad, akkor valószínűleg tényleg most volt pé.

Sok sikert és mielőbbi gyermekáldást!

2013. aug. 7. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Varj meg 2 napot! :-)
2013. aug. 7. 16:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát eltelt a két nap....most meg elkezdtem vérezgetni.....
2013. aug. 9. 11:15
 4/10 A kérdező kommentje:

[link]

így alakult máig a hőm....miért van ez a vérzésem????????????

2013. aug. 9. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hányadik ciklusodat vezeted ilyen módon. Ha esetleg vannak régebbiek, megmutathatnád. Ez szerintem doki gyanús, sem a vérzés nem "normális", és a hő is furcsán alakul, későn esik le.
2013. aug. 9. 12:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Mit ertesz azon,hogy ma verezgetsz? Barna,piros,keves,több? Nekem a multhonapban volt hasonlo. En azt gondoltam vonlna,hogy volt pe-m de aztan megsem es raadasul 17 napra meg is jött a mensesem.En sem ertem de ilyenkor csak bizakodhatunk,hogy a következö honap "szebb" lesz.
2013. aug. 9. 15:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Azt értem a vérezgetés alatt, hogy reggel barnás, most délután élénk piros vér, de csak minimális...mostanra pedig fehér krémes folyás....
2013. aug. 9. 16:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves 5 ös válaszoló! Utrot szedtem a múlt hónapban, azért nem ment le a hőm....de azt hiszem ez a hónap is a gyógyszerrel fog eltelni, mert ugyan így volt, hogy elkezdtem vérezni, de akkor rendesen, mensi szerűen....de lehet hogy ott nem PÉ. Mára így alakult. nagyon kevés, barnás-véres folt. Hol barna, hol élénk piros, de csak maszatoló.

[link]

És még mindig miért nem írja hogy Pé ha volt mikor volt? Talán a magas múlt havi hő miatt? amúgy 36,5-6 az alaphőm...

2013. aug. 10. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:

5 vagyok

Nem írtad, hogy gyógyszert szedsz, ezek a gyógyszerek hatással vannak a hőre is, a vérzésre is, mindenre.

Nőgyógyászodtól kérdezd meg, mi a helyzet.

2013. aug. 10. 18:36
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod. A baj csak az, hogy szept. 6-ig szabin van az orvos....addig várnom kell...vagy, keresek mást.

Szép estét.

2013. aug. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!