Dokim szerint a súlyfelesleg a hibás abban, hogy nem esek teherbe. Valami jó diétát? Volt már valaki így? Lassan 2év várjuk.
Fehér kenyér helyett egyél barna kenyeret.
Kerüld azokat az ételeket, amiben sok a cukor, nagy a zsírtartalom, kerüld a tésztát. Inkább egyél több zöldséget és gyümölcsöt, illetve sovány húsokat.
Én úgy fogytam le 3 hónap alatt több, mint 10 kg-ot, hogy nem mozogtam semmit, csak diétáztam.
Amúgy orvos tanácsát is kérheted, ő úgy megmondja, hogy mit egyél, hogy közben azért a fontos tápanyagok és vitaminok is bent legyenek.
szia!
én a helyedben ellenőriztetném a pajzsmirigyemet is! hiszen az elég sok esetben áll a túlsúlyosság hátterében! különben is mielőtt babát terveztek ezeket jó ha ellenőrzik :)
azt tudom tanácsolni hogy figyelj oda a szénhidrát beviteledre! ha éhes vagy nagyon - én néha majd megveszek :) - akkor eszek trapista sajtot, vagy valamilyen sajtot, mert az alacsony ch-s és sok fehérjét tartalmaz, valamint laktat! ha el is kezdesz mozogni, kezd valami könnyűvel- én nem mondanám hogy kapásból menj futni, mert ugysem fog jól esni! - én lépcsőzök, gépen... mindennap egy keveset, illetve már egyre többett :) a comb és fenék izmaimat akartam ugyanis megdolgoztatni, mivel ezek a legnagyobb izomkötegek a testben, tehát könyebben vesztesz majd sújt ha ezeket mozgatod, mintha 100 felülést csinálnál, mert a hasizom közel sem akkora :) ne akarj gyorsan fogyni!!! az elején úgysem fog menni! ha igen akkor az csak a víz lesz! nem a zsír! szép lassan kell, bár nem tudom hány kg vagy és hágy cm?! de ha heti 0,5-1 kg-t fogysz a második héttől az jó! akkor jó irányba haladsz! a lényeg még hogy kalória deficitet érj el... tehát ehetsz, de a kalóriaértéke kevesebb legyen mint amit elégetsz egy nap..és ha ch-t eszel próbáld inkább reggel enni,mert akkor könyebben "ledolgozod!" Sokat igyál! Nem lesz könnyű, baromi nehéz lesz, főleg! -hogy Te is majd azok közé tartozol, akik órákat töltenek az áruházakban, minden terméken kutatva a CH, és egyéb anyagok összetételét, de egy idő után megéri hiszen NEKTEK a Cél a BABA :) és az hogy kicsit egészségesebb legyél! Kitartást hozzá!! :)
Sziasztok!Köszönöm ezt a sok gyors és hasznos választ!
Én inkább sütném a kenyeret, mert nem bizok abba amit veszek, még az alapanyagok sem biztos, hogy az igazik ugye.De több az esély...
Nézegettem a szénhidrát diétát, de nekem az egy kicsit magas.De nagyon gondolkodok rajat!Ebbe mennyi idő beletanúlni?
A pajzsmirigyemet milyen orvos vizsgálja meg?A nőgyógyász ezt nem mondta igazából csak egy cukorvizsgálatra küldött.Amin az inzulinom sokaknak sok de a doki szerint az éhgyomri 14jó...
Azt olvastam régebben, hogy az ébredési hőből is lehet pajzsmirigyproblémára gyanakodni.Ez igaz?
3-as persze megkérdezheted.30tól kell nekem is.Az utóbbi 2évben jött fel rám.Sajnos volt egy spontán vetélésem és az után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!