Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dokim szerint a súlyfelesleg...

Dokim szerint a súlyfelesleg a hibás abban, hogy nem esek teherbe. Valami jó diétát? Volt már valaki így? Lassan 2év várjuk.

Figyelt kérdés
A sport oké.De mitegyek és mit ne?Nem csak lefogyni, hanem így egészségesebben is szerernék élni.Nem tudtokk valami jó kenyér receptet amit azért néha lehet enni?Köszönöm a segítséget!
2013. okt. 6. 12:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%

Fehér kenyér helyett egyél barna kenyeret.

Kerüld azokat az ételeket, amiben sok a cukor, nagy a zsírtartalom, kerüld a tésztát. Inkább egyél több zöldséget és gyümölcsöt, illetve sovány húsokat.

Én úgy fogytam le 3 hónap alatt több, mint 10 kg-ot, hogy nem mozogtam semmit, csak diétáztam.

Amúgy orvos tanácsát is kérheted, ő úgy megmondja, hogy mit egyél, hogy közben azért a fontos tápanyagok és vitaminok is bent legyenek.

2013. okt. 6. 12:09
 2/20 anonim ***** válasza:
A barna kenyér is fehér kenyér, csak színezve. Ajánlom a Lipóti péktés purpur kenyerét, teljes kiőrlésű kenyereket. Kenyér receptem van, de csak kenyérsütő géphez, nem volt türelmem sütőben sütni. 160g szénhidrát diétát tartok évek óta, 25kg mínusz és kiegyensúlyozottság az eredménye. Fehér lisztet, cukrot, fehér rizst, krumplit nem eszem. Gyümölcsöt is csak napközben, megadott mennyiségben. Mielőtt várandós lettem, heti 4x futottam. Nekem megérte változtatni, szülés után is visszatérek a mozgáshoz. Az étkezést terhesen is tartom, minden eredmény tökéletes :)
2013. okt. 6. 12:20
 3/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező szabad meg kérdeznem mennyi is az a súlyfelesleg mert én is hasonló cipőben járok nekem 30 kgtól kéne megszabadulnom.Én Norbi update szerint étkezem és bár kg-ba még nem olyan látványos de centikben már látszik!!Érdemes utána olvasni nem jár lemondásokkal..Csak ajánlani tudom:)
2013. okt. 6. 12:34
 4/20 anonim ***** válasza:

szia!

én a helyedben ellenőriztetném a pajzsmirigyemet is! hiszen az elég sok esetben áll a túlsúlyosság hátterében! különben is mielőtt babát terveztek ezeket jó ha ellenőrzik :)

azt tudom tanácsolni hogy figyelj oda a szénhidrát beviteledre! ha éhes vagy nagyon - én néha majd megveszek :) - akkor eszek trapista sajtot, vagy valamilyen sajtot, mert az alacsony ch-s és sok fehérjét tartalmaz, valamint laktat! ha el is kezdesz mozogni, kezd valami könnyűvel- én nem mondanám hogy kapásból menj futni, mert ugysem fog jól esni! - én lépcsőzök, gépen... mindennap egy keveset, illetve már egyre többett :) a comb és fenék izmaimat akartam ugyanis megdolgoztatni, mivel ezek a legnagyobb izomkötegek a testben, tehát könyebben vesztesz majd sújt ha ezeket mozgatod, mintha 100 felülést csinálnál, mert a hasizom közel sem akkora :) ne akarj gyorsan fogyni!!! az elején úgysem fog menni! ha igen akkor az csak a víz lesz! nem a zsír! szép lassan kell, bár nem tudom hány kg vagy és hágy cm?! de ha heti 0,5-1 kg-t fogysz a második héttől az jó! akkor jó irányba haladsz! a lényeg még hogy kalória deficitet érj el... tehát ehetsz, de a kalóriaértéke kevesebb legyen mint amit elégetsz egy nap..és ha ch-t eszel próbáld inkább reggel enni,mert akkor könyebben "ledolgozod!" Sokat igyál! Nem lesz könnyű, baromi nehéz lesz, főleg! -hogy Te is majd azok közé tartozol, akik órákat töltenek az áruházakban, minden terméken kutatva a CH, és egyéb anyagok összetételét, de egy idő után megéri hiszen NEKTEK a Cél a BABA :) és az hogy kicsit egészségesebb legyél! Kitartást hozzá!! :)

2013. okt. 6. 12:37
 5/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm ezt a sok gyors és hasznos választ!

Én inkább sütném a kenyeret, mert nem bizok abba amit veszek, még az alapanyagok sem biztos, hogy az igazik ugye.De több az esély...

Nézegettem a szénhidrát diétát, de nekem az egy kicsit magas.De nagyon gondolkodok rajat!Ebbe mennyi idő beletanúlni?

A pajzsmirigyemet milyen orvos vizsgálja meg?A nőgyógyász ezt nem mondta igazából csak egy cukorvizsgálatra küldött.Amin az inzulinom sokaknak sok de a doki szerint az éhgyomri 14jó...

Azt olvastam régebben, hogy az ébredési hőből is lehet pajzsmirigyproblémára gyanakodni.Ez igaz?

3-as persze megkérdezheted.30tól kell nekem is.Az utóbbi 2évben jött fel rám.Sajnos volt egy spontán vetélésem és az után.

2013. okt. 6. 13:00
 6/20 anonim ***** válasza:
Endokrinológus vizsgálja a pajzsmirigy és hasnyálmirigy problémákat, szerintem látogass meg egyet! A szénhidrát számlálás gyorsan elsajátítható, néhány hét alatt át lehet rá térni, de tény, hogy egy kis rátanulást igényel. Viszont megéri :) Én is elveszítettem egy babát, és utána derült ki az inzulinrezisztenciám, ami miatt elkezdtem a diétát és le is fogytam. Szerintem először is egy orvosi vizsgálatra lenne szükséged, hogy tudd, mivel állsz szemben. Aztán jöhet a többi :)
2013. okt. 6. 13:05
 7/20 anonim ***** válasza:
Én a háziorvostól kértem a vizsgálatott!De az előttem szólonak is igaza van. Ajálom ezt az oldalt: [link] Idde betudod írni mikor mit ettél kiszámolja neked a szénhidrát fehérje és minden egyebett jó kis program :) A.
2013. okt. 6. 13:13
 8/20 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha nem kattogsz rajta, csak nem eszel kenyeret - meglepő, de le lehet róla szokni. Nézz utána a paleo diétának.
2013. okt. 6. 13:14
 9/20 anonim ***** válasza:
szia,anyum a 90 napossal fogyott le majdnem 30 kg-ot...mindent lehet enni csak mértékkel és azon a napon ahol éppen tartasz...itt a link nézd meg : [link] sok sikert.
2013. okt. 6. 13:22
 10/20 anonim ***** válasza:
Itt nem csak ám a kenyéről van szó!!A cukrot is el kell hagyni fel kell váltani természetes édesítőre pl:sztevia.Nekem nagyon bevált:) Gyümölcs fogyasztására is oda kell figyelni pl banánt este már ne egyél. sok fehérjét kell fogyasztani pl fehér húsok, tojás fehérje vagy lehet külön jó minőségű fehérjeport venni amit akár edzés után is lehet inni vagy egy vacsit kiváltani vele! Én Norbi duci tornára nyomom itthon 45 perc nem terheli az izületeket.Ha szénhídrát függő voltál mint én akkor lassan fog beindulni mert át kell szoknia a szervezetnek.A.
2013. okt. 6. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!