Alig 1 éves kapcsolat, jelenleg táv, mindketten 26 évesek vagyunk. Te mit tennél ha baba lenne? Miket mérlegelnél?
Azért megszakítással kisebb az esély...Miért agyalsz rajta ha nem vagy terhes illetve nem tudsz róla?
Kérdésre válaszolva én nagyon megfontolnám,hogy megtartsam-e tudod lakva ismered meg igazán a párod.Egy távkapcsolat neccesebb.
Mert volt beágyazódásra utaló vérzésem, ami eddig soha. Nem éltünk még együtt, ez igaz és ő most tavaszig külföldön tanul. Egyébként mindkettőnknek van munkája és ha nem is túl fényes, de normál egzisztenciája.
Volt már egy "véletlen" terhességem, ami vetéléssel zárult, ezért szeretném mielőbb tudni, hogy van-e baba és ha igen, meg merjek-e kockáztatni egy vetélés után egy abortuszt vagy egy terhességet úgy, hogy több ezer kilométer van közöttünk.
7,5 évvel ezelőtt mi ugyanígy voltunk a párommal, bár ő nem volt külföldön és mi 25 évesek voltunk, na meg én tabletta mellett lettem terhes.
Mondjuk nekünk meg sem fordult előtte a fejünkben a baba, azért is védekeztünk, így tul.képpen sokkolt minket a hír.
A 12-ig hétig non-stop azon agyaltam, hogy mi legyen. Legfőképpen a fiatalságom és a függetlenségem, vagyis a szabadságom elvesztésétől féltem a legjobban. A párom egyáltalán nem akarta megtartani, ő még nálam is jobban félt.
Na meg persze a kapcsolatunk sem állt elég stabil lábakon egy babához, külön laktunk még, ráadásul mindketten a szüleinknél, felhőtlenül élveztük az életet, a megkeresett pénz nagy részét magunkra és szórakozásra költöttük, szóval eszünkbe sem jutott még "felnőttnek" lenni :) Mivel nekem 19 évesen volt már egy abortuszom, így még jobban nyomott ennek döntésnek a terhe.
Végül magamban eldöntöttem, hogy bármi is lesz, megtartom a babát, akár egyedül is. A bruttó bérem szerencsére jó volt, így a max. gyed-re voltam jogosult, a szüleimmel pedig nagyon jó a kapcsolatom, így tudtam, hogy mellettem állnak, akármi is lesz.
Közöltem a párommal a döntésemet, aki elfogadta és azt mondta, együtt kell vállalnunk. Szerencsére ízig-vérig férfi :)
Volt jó néhány nehéz időszakunk azóta, amiket talán könnyebben vettünk volna, ha jobban ismerjük egymást és sokszor éreztem már, hogy várnunk kellett volna még, viszont talán sosem tapasztaltam volna meg a páromnak ezt az oldalát.
A fiam azóta 7 éves, már iskolás. Makkegészséges, eleven és okos gyerek. Örülök, hogy van nekünk :) Van egy 4 éves öccse is.
Én úgy vagyok vele, hogy nem véletlenül történnek a dolgok, valószínűleg mindennek célja van.
Térjünk vissza rá, ha már pozitív teszt van a kezedben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!