Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki holnapra...

Van itt valaki aki holnapra nem várja?

Figyelt kérdés
Olyan rossz ez a várakozás, tesztet nem akarok még csinálni, ha holnap nem jön meg a nap folyamán akkor csütörtök reggel csinálok tesztet. Eddig minden tünetem olyan mint szokott lenni mielőtt megjön. Most is fáj a hasam. Tegnap viszont két oldat szúrt, meg nyílalt mint peteéréskor szokott a petefészkembe, csodálkoztam is hogy ilyet peteéréskor szoktam érezni. Ti hogy vagytok? Tesztet csináltatok?
2013. okt. 1. 10:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Olyan rosszul érintett, csalódott vagyok, de már lenyugodtam. Párom nagyon rendes volt megvigasztalt, hogy lesz babánk ne aggódjak :) még mindig barnázok, igaz erősebben, lehet éjszakára vagy holnap reggelre fog megjönni. Hát majd elválik.
2013. okt. 1. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia. Nos? Megjött? Egyébként, ha igen, se keseredj el. Látom, hogy még csak ez az első hónapotok. Nekünk az első baba 2. hónapban jött össze. Szerintem elsőre nagyon rágörcsöltem, majd mikor megjött, eldöntöttem, hogy nem görcsölök, majd jön, ha jönni akar.... és jött is :) Lehet nálad is ez a gond. Nem?
2013. okt. 2. 06:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Egyenlőre kicsit erősödött, de most már a hasam is kezd fájni úgy mint amikor megjön. Szóval ez az lesz.

Megmondom őszintén hogy már régóta tervezzük, beszélünk róla hogy jó lenne belevágni, de mindig halogattam (albérletben lakunk és reménykedtem egy saját házba), pedig párom mondta hogy vállaljuk, mert a tökéletesre nem szabad várni mert akkor sose lesz gyerek. Szeptember elején megjött és utána azt mondta ok, most már had menjen élesbe. És valóban rágörcsöltem néztem mikor lesz peteérésem, meg érzetem is, és örültem hogy elkaptuk a pillanatot. Legfőképpen azért akartam pont pé. napján hogy együtt tudjuk lenni, mert akkor esélyesebb a fiú, ugyanis páromnak már van az előző házasságából egy lánya.

És talán ezért is görcsöltem rá hogy össze is jöjjön meg még fiú is legyen :(

2013. okt. 2. 07:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Gondoltam rád nagyon tegnap este és ma reggel is.

Mi is hónapok óta sőt évek óta beszélgetünk, hogy mi lesz majd ha... Eredetileg azt terveztük, hogy októberig várunk. Egy éve volt az esküvőnk, saját lakásunkban lakunk, igaz csak egy szobás, de kezdetnek tökéletes. Nálunk inkább én akartam jobban várni, mert csak egy éve végeztem az egyetemen (jó a férjem is, de ő baba mellett is tud dolgozni) és csak januárban kezdtem dolgozni és szerettem volna, hogy hosszabb munkaviszonyom legyen. Én gyógyszert szedtem az augusztusi adagot augusztus 7.-én vagy 8.-án kellett volna elkezdeni szednem. Aznap pont elém jött a férjem, beültünk valahova és akkor elmondtam neki, hogy nem szeretném folytatni a gyógyszer szedését. Megebszéltük, mindketten elmondtuk a félelmeinket és mindent ami bennünk volt. Azóta próbálkozunk és tudom, hogy hamarosan szülők leszünk. Az első hónapban én is számolgattam a peteérésemet, nagyon figyeltem a testem. A ciklus 31. napján megjött. Egy pillanatra nagyon szomorú voltam, de másrészről meg nagyon boldog, hogy "normálisan" működik a testem és a gyógyszer szedése sem borította fel a szervezetemet. Ebben a hónapban már nem görcsöltem annyira, nem számoltam, hogy fu pont most van a peteérésem. Persze megéreztem szerintem, mert előző hónapban tényleg nagyon figyeltem magam. Nem éreztem úgy, hogy most muszáj együtt lennünk, hanem amikor jól esett. Úgy gondolom, hogy jókor voltunk együtt. Én is inkább kisfiúra vágyom, a férjem pedig kislányra, bár attól, hogy kisfiúra vágyom annyira érzem, hogy nekem kislányom lesz:)

2013. okt. 2. 08:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszi hogy ezt így leírtad. Én nem szedtem gyógyszert 5 éve vagyunk együtt végig a "megszakításos módszert" alkalmaztuk és sikeresen, mert egyszer sem lettem terhes. És ez is elgondolkodtatott hogy ennyi idő alatt hogy nem lettem terhes, mert tudom ez nem biztonságos védekezésnek számít. Sőt az előző kapcsolatom, ami 3 évig tartott, ott is a megszakítást alkalmaztuk és egyszer sem lettem terhes. Nődokihoz évente járok, elvileg minden rendben. Most hogy elterveztük múlt hónap elején hogy akkor jöjjön a baba (egyébként mi is azt vártuk hogy legalább 1 évem meglegyen a munkahelyemen ami már 1,5 éve tart, mert előtt is dolgoztam, csak megszakításokkal, sajna volt hogy fél évig nem találtam munkát) szóval így hogy elterveztük elmentem a háziorvosomhoz elmondtam ezt neki és elküldött egy teljes vérkép és vizelet vizsgálatra , ami tökéletes lett, azt mondta rá neki lehet ugrani a baba vállalásnak :) valamint megbeszéltük hogy elkezdek szedni heti 2 db 3 mg os folsavat meg minden másnap szedek magne b6-ot. Szóval nagyon rákészültem a dologra és talán ezért érintett ilyen rosszul. És tudod ilyenkor az jut eszembe hogy annyian vannak akiknek csak úgy becsúszik (sok ismerős is), más meg egész hónapban élesben csinálja és mégsem jön össze. Ez egy kicsit bosszantó. De fel a fejjel minden rendeben lesz :)
2013. okt. 2. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!