Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap eszre vettem. Hogy egy...

Tegnap eszre vettem. Hogy egy szemmel tobb van a fogamzasgatlobol?

Figyelt kérdés

Ugy dontottem hogy kettot veszek be bar fogalmam sincs hogy mikor felejtettem el bevenni. Tehat nem biztos hogy tegnap elott! 3szem marad igy, vasarnap kene megjonnie..

jol cselekedtem vagy ilyenkor mit kell tenni? mire szamithatok. 2eve rendszeresen szedem.

21l

2013. szept. 30. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Kettőt nemszabad bevenni.... SOHA

A mellékelt betegtájékoztatót olvasd azért el..abban le van írva,hogy ha el is felejted,nemkell másnap 2őt bevenni

2013. szept. 30. 14:42
 2/4 A kérdező kommentje:
hm :) pont ott olvastam hogy mikor eszre veszed vedd be akkor is ha egyszerre kettot eszel..
2013. szept. 30. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Na..az nekem új.

Erről még nem hallottam

ÉN már lassan 9 éve szedek fog.gátlót.Eddig úgy volt hogy nemszabad bevenni 2 őt ha elfelejtettük az előző nap..

Vagy csak az én gyógyszeremnél ???

2013. szept. 30. 14:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Az illetőnek be kell vennie az

elmulasztott tablettát amint ez

eszébe jut - még abban az esetben

is, ha 2 tablettát kell bevenni

ugyanazon a napon. Ezt követően

folytatólag, mindenképpen a

szokásos időpontokban kell

bevennie a tablettákat.

nekem ezt irja, gyorsan itt a neten kerestem ki.

2013. szept. 30. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!