25. ciklusnapon szemmel látható pozitív teszt nagyon halványan.30. ciklusnapon negatív. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben 31.-33 napra jött meg.
Most voltam pisilni és halvány rózsaszínes a hüvelyváladékom, de ez már így van 2 napja.....
most néztem a 25.ciklusnapon csinált tesztet és látom a csíkot halványan de ott van.
Amain viszont nincs semmi... :(
Holnap ha nem jön meg normálisan elmegyek orvoshoz.
van már két kisfiunk. szeretnénk 3.-at.
volt már így valaki és ott volt a baba??
2013. szept. 12. 22:54
1/1 anonim válasza:
Ezért nem érdemes még ilyen korán tesztelni. Várj egy kicsit és ha nem jön meg, akkor csinálj még egy tesztet. Orvos semmit nem fog látni, ha most mész el. Annyit fog mondani, hogy várjál még, mert valószínűleg csak egy megvastagodott méhnyálkahártya látszódik és abból még bármi lehet, baba és menzesz is. Nem hinném, hogy ilyen rövid idő alatt megtörtént a beágyazódás aztán már el s ment a baba,ami magyarázná a korábbi pozitív és a mostani negatív tesztet. Inkább hibás lehetett a teszt és korán is végezted el. Én amúgy a nemvárt napján is csak nagyon halvány pozitívat teszteltem és akkor még nem is hittem abban, hogy sikerült a baba. Pár nap múlva már erős lett a teszt, de az orvos az ultrahangon csak két hetes késéssel látta a babát. Ha továbbra sem jön meg és negatív a teszt, azért menj el orvoshoz. Sokan tapasztalnak amúgy rózsaszínes folyást a beágyazódás körül, szóval akár baba is lehet a dologban! Sok sikert a kistesóhoz! Remélem összejött! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!