Hogyan lehet /ha lehet egyáltalán/ növelni annak az esélyét, hogy ikerterhesség foganjon?
Igazat adok annak a válaszolónak, aki a kockázatokat írta le. Nekem is ikreim vannak (pontosabban ikrek is), 9 hónaposak, egypetéjű lányok. Volt egy időszak, amikor azt kívántam, hogy bárcsak ne ikrek lennének, miután a doki közölte, hogy nincs elválasztó burok köztük, és a 32. hétig 50 % a magzati halál veszélye az ikertranszfúzió miatt, mind a ketten meghalnak nagy eséllyel. Na, azt a napot.... De szerencsére kiderült, hogy van burok köztük, de ezt átélni... 35 hétre születtek, ez elég jó, de voltak ott pl 30-32 hetes ikerbabák... Nem egyszerű 2 kicsivel egyszerre, oké, külső szemlélőnek tök cukik, ugyanolyan ruciban, arik és édesek.... de ami ez mögött van....egyébként mikor terhes voltam, a dokim egyik betegének 20 hetesen kellett megszülnie a babáit, ikertranszfúzió miatt.
Kérdésre válaszolva: imádkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!